Godt selskab, godt vejr og god kage…

I går aftes skulle jeg hurtigt trylle en sød dessert frem, som skulle serves til kaffen, der skulle nydes på altanen i gode gymnasieveninders selskab. En sikker vinder er altid denne supernemme brownie, som I kan finde opskriften på her. Jeg bagte brownieen bare uden Yankiebar, men toppede den så i stedet med en karamel-agtig creme bestående af 70 g Mars-bar, 2-3 spsk. fløde og 50 g mælkechokolade – supermemt det hele skal bare smeltes i en gryde ved svag varme. For at gøre desserten lidt sommerlig serverede jeg brownien med lækker vaniljeis og friske jordbær vendt i hyldeblomstsirup.

Photobucket

Det var en superhyggelig aften, og jeg glæder mig til snart at hænge ud med de søde piger igen, når der skal festes og danses til 10 års reunion!

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

 

16 tanker om “Godt selskab, godt vejr og god kage…”

  1. Hej Sofie – har fået det skrevet ind i indlægget nu – smeltede det hele i en gryde. Vh Tóra

 1. Hej,
  Det ser vildt lækkert ud! Men skal karamelcremen laves lige inden den skal på brownien og serveres eller skal den i køleskabet så den bliver kølet ned eller skal man noget helt tredje?
  Mvh.
  Nadia

 2. Hej 🙂 ser godt ud. Hvilke forme bruge du til at lave den lille kage her? Jeg synes kun jeg kan finde springforme der er for store… KH Marie

 3. Hej Tóra

  Jeg prøver og prøver så godt jeg kan med diverse brownie opskrifter, og min brownie ender aldrig med at blive særlig svampet. Har du et godt råd, så det måske kan lykkes for mig? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *