Jeg husker - Morgenmad på Mamas - Cute CarbsCute Carbs

Jeg husker – Morgenmad på Mamas

9. juni 2012 in ♥ Søde spots

Da jeg vågnede i morges, kom jeg til at tænke på Mamas i San Fransisco – en lille perle med den lækreste morgenmad. Jeg var så heldig at få en fantastisk fødselsdags-morgenmad på Mamas, da jeg sammen med min kæreste for præcis et år siden besøgte San Fransisco, som by the way er en vidunderlig by!

Caféen, der bl.a. er kåret til San Fransiscos bedste morgenmads-sted, er superpopulær, så vi stod i kø i en halv time for at komme ind, men det var det hele værd! Deres amerikanske pandekager var vildt lækre, og der er mange andre skønne sager på den afslappede cafes menukort.

Nå, men ville bare dele denne lille perle med jer, hvis I er så heldige, at I skal til San Fran. Nu vil jeg smutte ind til byen og nyde en lækker bøf bearnaise på Pastis – det fortjener man vel på sin fødselsdag 🙂

Tjek Mamas ud lige her!

Kender du stedet?

Photobucket

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

Share This Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Monsterscircus 9. juni 2012 at 20:28

  Hvilken smuk morgenmad, og hvilken smuk fødselar! Ha en dejlig weekend.

  • Reply cutecarbs 16. juni 2012 at 21:41

   Tak for den dejlige kommentar:)

 • Reply Anne 9. juni 2012 at 20:48

  TILLYKKEEE <3 ps. elsker din blog. ((:

  • Reply cutecarbs 16. juni 2012 at 21:41

   Kære Anne – tak og endu et tak 🙂

 • Reply Luise / Sesam, Sesam 10. juni 2012 at 16:24

  Min bror læser i San Fransisco, og sidst vi besøgte ham, lagde vi også vejen forbi Mamas! Det er et skønt og sjovt sted – som vi allerede har aftalt at vende tilbage til (:
  Sjovt, at du også har været der!
  Kh
  Luise

  http://sesamsesam.com/

 • Reply Luise / Sesam, Sesam 10. juni 2012 at 16:25

  Min bror læser i San Fransisco, og sidst vi besøgte ham, lagde vi også vejen forbi Mamas! Det er et skønt og sjovt sted – som vi allerede har aftalt at vende tilbage til (:
  Sjovt, at du også har været der!
  Kh
  Luise / Sesam, Sesam

  • Reply cutecarbs 16. juni 2012 at 21:41

   Hvor sjovt Luise 🙂 Kan godt forstå I skal tilbage, jeg håber også, at jeg på et eller andet tidspunkt kommer tilbage til San Fransisco og Mamas:) Kh Tóra

  Leave a Reply

  Back to top