Jeg husker – Morgenmad på Mamas

Da jeg vågnede i morges, kom jeg til at tænke på Mamas i San Fransisco – en lille perle med den lækreste morgenmad. Jeg var så heldig at få en fantastisk fødselsdags-morgenmad på Mamas, da jeg sammen med min kæreste for præcis et år siden besøgte San Fransisco, som by the way er en vidunderlig by!

Caféen, der bl.a. er kåret til San Fransiscos bedste morgenmads-sted, er superpopulær, så vi stod i kø i en halv time for at komme ind, men det var det hele værd! Deres amerikanske pandekager var vildt lækre, og der er mange andre skønne sager på den afslappede cafes menukort.

Nå, men ville bare dele denne lille perle med jer, hvis I er så heldige, at I skal til San Fran. Nu vil jeg smutte ind til byen og nyde en lækker bøf bearnaise på Pastis – det fortjener man vel på sin fødselsdag 🙂

Tjek Mamas ud lige her!

Kender du stedet?

Photobucket

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

7 tanker om “Jeg husker – Morgenmad på Mamas”

  1. Min bror læser i San Fransisco, og sidst vi besøgte ham, lagde vi også vejen forbi Mamas! Det er et skønt og sjovt sted – som vi allerede har aftalt at vende tilbage til (:
    Sjovt, at du også har været der!
    Kh
    Luise / Sesam, Sesam

    1. Hvor sjovt Luise 🙂 Kan godt forstå I skal tilbage, jeg håber også, at jeg på et eller andet tidspunkt kommer tilbage til San Fransisco og Mamas:) Kh Tóra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *