Tips til sød shopping - Cute CarbsCute Carbs

Tips til sød shopping

4. marts 2012 in ♥ Alt det andet...

Cupcakes, popcakes, whoopie pies og mange andre søde sager bliver bare lige lidt sødere, hvis de bliver pyntet med farverige, fine og finurlige sprinkles. Og det er vel også forklaringen på, at jeg altid går lidt for meget shop amok, hvis jeg falder over yndige sager, der kan gøre Cute Carbs lidt sødere.

sprinkles
Der er en del læsere, der har efterlyst tips til kage-shopping, og jeg vil da meget gerne dele ud af mine tips…

I går fik jeg en længe ventet pakke fra USA, jeg kom nemlig til at fylde indkøbskurven, da jeg forleden var inde på etsy.com,  hvor jeg klikkede forbi ’Sweet Estelle’s baking supply’, der bare har så mange fine ting til gode priser. MEN desværre skulle jeg betale et gebyr på over 200 kr., da jeg hentede pakken på posthuset, så det blev en dyr fornøjelse, men jeg synes alligevel, I skal tjekke shoppen ud!

Jeg har også købt en masse på en hollandsk hjemmeside, som jeg tidligere har lavet et indlæg om her på bloggen – og den vil jeg klart anbefale, jeg sparede i hvert fald en del penge på f.eks. candy melts.

Der er også flere danske hjemmeside, der sælger fint kagepynt, bageforme og andet udstyr, som er et must, hvis man elsker at kreere søde sager i køkkenet – dog er de væsentlig dyrere end de udenlandske, jeg har shoppet i.  Tjek f.eks. www.kagebutikken.dkwww.specialkoebmanden.dk eller www.sukkerblomst.dk

Hvis du ikke er til netshopping, så har Dr. Oetker faktisk et meget fint udvalg af krymmel i alle mulige former og farver, og det kan du få fingre i i de fleste store supermarkeder. Der er også TIGER, hvor jeg fornylig købte turkis og sorte stjerner, lyserøde hjerter og lækkert lakrids krymmel til en 10’er.  

Hvis du skal til Malmø i den nærmeste fremtid, så husk at tjekke Lagerhaus de har altid en masse fine ting til kager. Jeg var der i fredags og kom bl. a. hjem med yndige prikkede isbægre, slikposer, marengs-krymmel og stribede sugerør.

Håber, I kunne bruge mine tips, men kom endelig med flere gode tips i kommentarfeltet.

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

Photobucket
Follow Me on Pinterest

Share This Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Naja Kofoed 4. marts 2012 at 13:21

  Ejjjj hvor ser det bare lækkert ud. 🙂
  Men øv at der kom told på forsendelsen. Kunne det så stadig godt betale sig at købe det via. USA i stedet for i DK?

  – Naja..

 • Reply cutecarbs 4. marts 2012 at 13:48

  Tak Naja 🙂 Nej, det var desværre ikke den fedeste deal, men synes bare, der er et større udvalg på de amerikanske sider.. Men det er biligere på de europæiske, når der kommer told på de amerikanske køb:) Kh Tóra

 • Reply MissMuffin 8. marts 2012 at 13:17

  Smukke billeder:)
  Mit hjerte fik det næsten helt dårligt da jeg så alle de fine sager- meget af det har jeg også selv, for jeg har før handlet ved Sweet Estelle!

  • Reply cutecarbs 8. marts 2012 at 14:51

   Hej MissMuffin (som bare er det sødeste navn)
   Tak:) Ja, hun har så mange fine ting, og jeg er også vild glad for det, jeg har købt.
   Kh
   Tóra

 • Reply Kristine 11. marts 2012 at 0:33

  Hold fast hvor jeg er vild med din blog! Og især elsker jeg også de der foliemuffinforme og papir sugerørerene. Har du nogen idé om en butik de kan købes i i Danmark? Eller endnu bedre i Århus?

 • Reply cutecarbs 16. marts 2012 at 10:51

  Taaaak, Kristine:) Ved desværre ikke, hvor man kan få lignende muffinform og sugerør, men håber, det lykkes for dig at finde nogle;)

 • Reply Amanda 6. april 2012 at 21:20

  Hej 🙂

  Jeg faldt lige over denne hjemmeside og tænkte at det måske var noget 🙂

  http://dinkage.dk/

  -Amanda

 • Reply Ditte Marie Jakobsen 27. maj 2012 at 13:29

  har også selv været lidt på jagt og fundet gode europæiske sider så man slipper for tolden 🙂

  http://dippedutte.wordpress.com/2012/05/27/kokkenupdate-og-kagegadgets/

 • Reply Sara 23. juni 2012 at 12:11

  Jøsses, hvor er de dog søøøøde de sugerør! Har været inde og tjekke de patelfarvet ud – så søde! Tak for tipsne!

  http://saraanine.blogspot.dk/

 • Reply Louise 11. oktober 2012 at 10:58

  Papir sugerørene kan købes i Bahne (i hvert fald her i Aalborg), har i hvert fald set dem i sort-, lyseblå- og lysegrøn-stribede + med prikker derinde. Ellers kan de også købes i Magnolia Bakery, hvis man skal til New York.

  Åh hvor gad jeg godt have de prikkede isbægre! 🙂

 • Reply Nilssons Ambrosia 11. oktober 2012 at 12:20

  Så fine billeder!!
  Jeg har også selv lige købt de sorte og turkise stjerne fra Tiger, og elsker bare specialkøbmanden. Men kendte ikke til den hollandske side. Super godt!
  Tak for tips’et

  • Reply cutecarbs 11. oktober 2012 at 22:31

   Tak 🙂 Godt du kunne bruge mine tips 🙂

 • Reply amanda 18. maj 2014 at 15:40

  Super fin blog! Og Hvor ser det bare lækkert ud! De fine sugerør, kan godt fås i Danmark næste gang, så du sparer tolden 🙂 Jeg køber mine her http://cottoncandy.dk/collections/straws . og de har tit gode rabatter hvis man finder dem på Facebook 🙂

 • Leave a Reply

  Back to top