♥ friskpresset appelsinjuice - Cute CarbsCute Carbs

♥ friskpresset appelsinjuice

10. marts 2012 in ♥ Drikke

Jeg er desværre rigtig forkølet, men forhåbentlig går det snart den rigtige vej, så jeg er klar til at nyde de 13 grader, som næste uge bl.a. byder på. Glæder mig så meget til forår, sol på altanen, kølige smoothies og fine blomster.

Photobucket
Når jeg er syg, går jeg altid amok i min yndlingsdrik: Frisk presset appelsinjuice! Appelsiner er proppet med C-vitaminer, så det kan ikke gøre min forkølelse værre…Og så er der vist også noget med, at appelsin modvirker rynker og fremmer hudens elasticitet – ja tak!

Hvad er din yndlingsdrik?

Photobucket

Hvis du også er vild med appelsin i kager, så tjek disse blåbærmuffins med appelsin topping.

Share This Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Betina 10. marts 2012 at 21:47

  Hmmm….Et glas Iskold saftevand om sommeren med isterninger <3

  • Reply cutecarbs 10. marts 2012 at 21:57

   Hej Betina – du får mig til at drømme om sommer og iskoldt saftevand 🙂

 • Reply Betina 11. marts 2012 at 12:58

  Det kan man altid bruge 😉

 • Leave a Reply

  Back to top