Mandelgavetip #1 - Lækre kogebøger - Cute CarbsCute Carbs

Mandelgavetip #1 – Lækre kogebøger

13. december 2012 in ♥ Søde spots

I år skal vi holde jul hjemme hos os selv, hvilket betyder, at jeg snart skal på jagt efter en lækker mandelgave, og jeg overvejer kraftigt en af de mange fine kogebøger på markedet. Jeg har fundet tre, som måske også kan inspirere dig. Eller har du måske allerede købt mandelgaven?

Photobucket

Mette Blomsterbergs bog med en masse julelækkerier / Claus Meyers fine kogbog om chokolade og med mere end 100 opskrifter til chokoladeelskere / Birthe Lynggaard, der står bag madbloggen newyorkerbyheart, har lavet den fineste kogebog, der er proppet med lækre amerikansk inspirerede opskrifter.

Share This Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Back to top