Pimp din te med chaisukker

Chai-latte er en af min yndlingsdrikke i den kolde tid, og derfor måtte jeg også have fingre i Urtekrams Chai kryddersukker, som er en lækker blanding af rørsukker og eksotiske krydderier.  Og jeg er blevet fan! Blandingen af rørsukker, kanel, nelliker, vanilje og kardemomme er tilpas sød og krydret, og giver lækker smag til en kop sort te eller kaffe – og så kan den også bruges i stedet for kanelsukker på risengrøden! Jeg har også brugt den til mine hjemmelavede Churros – et perfekt match. (Pssst. .. Opskriften på Churros kommer i morgen)

Forkæl dig selv med en lille gave i denne søde juletid – Chaisukkeret koster kun 19,95, og kan købes i de fleste større supermarkeder.

Følg Cute Carbs på facebookeller på bloglovin, så går du ikke glip af nye indlæg og lækre opskrifter.
Photobucket

3 tanker om “Pimp din te med chaisukker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *