Smørbagte småkager

Photobucket

I den søde juletid er sprøde småkager et must til aftenkaffen og andre hyggestunder, og jeg glæder mig til næste uge, hvor jeg skal bage en masse dejlige småkager – regner med, at det bliver kokosmakroner, brunkager, chokoladesmåkager og specier med marcipan.  Jeg synes, det er så hyggeligt at høre julemusik og mærke duften af julebag i hele lejligheden!

Men hvis du ikke har tid til det store bage-projekt, så fortvivl ikke, jeg har nemlig et lille tip i dagens indlæg til de lækreste smørbagte småkager.

I Lagkagehuset kan du nemlig købe en masse forskellige smørbagte småkager, og de smager næsten ligeså godt som dem, man bager selv. Du kan bl.a. vælge imellem pebernødder, rosinsmåkager og vaniljekranse, men min klare favorit er de små sprøde lakridssmåkager med tørrede tranebær – mums!

Hvad er din yndlings-julesmåkage?

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

Photobucket

3 tanker om “Smørbagte småkager”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *