Søde spots - fantastisk udsigt og lækre pandekager - Cute CarbsCute Carbs

Søde spots – fantastisk udsigt og lækre pandekager

13. juli 2012 in ♥ Søde spots

Jeg drømmer mig tilbage til Santorini – den smukke udsigt, den skønne sommervarme og verdens bedste feta! Nå ja og de lækre desserter, som jeg jo har lovet at skrive lidt om her på bloggen, hvis der skulle være nogle heldige læsere derude, der sætter kursen mod smukke Santorini.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om Santorini, det kan du læse her.

Hvis du er så heldig, at du på et eller andet tidspunkt skal besøge Santorini, så skal du et smut forbi byen Oia, hvor du kan se verdens smukkeste solnedgang og samtidig nyde en lækker pandekage på Vitrin – en hyggelig cafe, som laver god kaffe og lækre pandekager.

Photobucket

Håber, solen snart viser sig fra sin bedste side herhjemme, så vi kan nyde lidt flere gode is, flashe de sommerbrune fødder og leve af koldskål. Og parkere drømmene om sydens varme og sol, fordi Danmark er så fantastisk, når solen skinner 🙂

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

Photobucket

Share This Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Louise 13. juli 2012 at 18:53

  Jeg ville elske flere tips til Santorini 🙂 Skal dertil i september og synes tit jeg forbinder græske øer med dårligt mad, så det kunne være fedt med tips fra en erfaren.

 • Reply Anne 13. juli 2012 at 21:20

  Nøj, hvor ser det altså lækkert og hyggeligt ud!!:-) Lige nu har man også mest bare lyst til at stikke af langt væk fra DK.
  Knus, og god aften!

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning og sundhed 🙂

  • Reply cutecarbs 15. juli 2012 at 22:29

   Ja, det var også vildt hyggeligt og smukt! Er så enig – man har lyst til at rejse til sommer og sol langt væk fra DK…:) Kh Tóra

  Leave a Reply

  Back to top