Sød og solrig hilsen fra Santorini

Nyder en uge med sommer og sol på Santorini, men I skal jo ikke snydes for indlæg, så her er et hurtigt sommerindlæg fra det græske med lidt stemning og selvfølglig et sødt twist!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Hele dagen i går slappede vi af på Perivolis Beach, som virkelig er en fin strand – vandet var dejligt, og der er en masse lækre tavernaer og cafeer langs stranden..

Efter et par timer under blå himmel og 30 grader havde vi brug for lidt skygge – og se, hvad vi fandt! Den skønneste cafe “Chocolat” med de lækreste vafler – vi delte en med chokolade, friske jordbær og vaniljeis. Mums! 

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Og så fik jeg en lækker og iskold Freddoccino – dem kan man hurtig blive afhængig af;) 

Photobucket Pictures, Images and Photos

Lover flere indlæg fra Santorini, når jeg er hjemme i næste uge, der er nemlig så mange gode steder, som I ikke må gå glip af, hvis I på et eller andet tidspunkt besøger denne græske perle.

Har du et yndlings feriested?

10 tanker om “Sød og solrig hilsen fra Santorini”

  1. Mit yndlingsferiested er præcis der, hvor du er! Siden jeg var der med manden og drengene for to år siden, har jeg fortalt alle, der gad at høre det (+ højst sandsynligt en hel del, der ikke gad!), at de må og skal tage til Santorini, før de dør!

    Hold dig væk fra computeren og nyd udsigten i stedet :))

    Hilsen Solvej

    1. Ja, de græske øer er vidunderlige. Og tror, Santorini er min favorit – udsigten er så fantastisk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *