Leg med vand

Photobucket

Kender du det, når man ikke rigtig får drukket de to liter vand, vi helst skal have om dagen? Jeg har i hvert fald ret svært ved det. Men med leg bliver alt nemmere – også når det kommer til vand. Jeg er i hvert fald blevet meget glad for min nye SodaStream, og især de nye usødede og naturlige smagsvarianter, der giver vandet lækker og naturlig smag.

Det tager ingen tid at give vandet bobler, og smagen er klaret med nogle få dråber smagsessens – lige her kan du se de forskellige smagsvarianter, mine to favoritter er citrus/lime og granatæble!

Fik bare lyst til at dele min begejstring med jer 🙂 Har I en SodaStream?

14 tanker om “Leg med vand”

  1. Ja, de er lidt dyre, men nogle gange er de på tilbud, så det er med at holde øje med de forskellige webshops:)

 1. Jeg har altid set lidt skævt til SodaStream’en, af en eller anden grund.
  Jeg har været helt overbevist om, at det blot ville være en dille, som lige så stille ville dø ud med tiden, men det her med at lave sin egen danskvand har aldrig slået mig, for det er jo egentlig ret lækkert!

  Jeg elsker danskvand. Min kæreste og jeg køber alt for meget af det, men det smager jo bare så godt!

  1. Troede også, det var lidt hypet, men efter jeg selv fik en SodaStream, er jeg blevet fan – hjemmelavet danskvand holder 🙂

 2. Du kan også prøve noget vand der hedder Bluekeld! Jeg ved dog ikke om det går ind under de 2 liter vand man skal drikke, men det smager himmelsk! Der er også forskellige smagsvarianter 🙂 Kan kun anbefales.

 3. Jeg har en soda stream og hele familien elsker den!! Jeg køber mine sodavands essenser og ombytter min patron i tyskland.. Smagen til danskvand må jeg betale for her hjemme, for jeg har endnu ikke fundet en forhandler i tyskland… Der er mange penge sparet på den anden side af grænsen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *