Ingefærshot med gurkemeje - børnevenlig og nem opskrift!Cute Carbs

Ingefærshot med gurkemeje

22. oktober 2018 in ♥ Drikke

ingefærshot med gurkemejeEfteråret raser her på Færøerne i øjeblikket. Det stormer og regner! En lidt barsk omgang, når jeg i fjorten år har været vant til det danske efterår, der er væsentlig mildere! Men jeg nyder faktisk at høre vejret. Regnen der pisker mod vinduerne, og blæsten der rykker lidt i husene. Synes dog, efteråret kom lidt pludseligt, var ikke helt klar 🙂 For med efterår og vinter følger gerne forkølelse og syge børn, tror måske, det var tanken om det, der fik mig til at lave en god flaske ingefær- og gurkemejeshot, som noget af det første, da det trak op til dårligt efterårsvejr.

Det kan godt være, det ikke gør den store forskel i forhold til forkølelsen, der nok kommer på et tidspunkt, men det føles rart og opfriskende at drikke et farvefint shot hver morgen. Og smagen er faktisk god – Ísak som er fire, drikker det også, så jeg er ret sikker på, at lige det her ingefærshot med gurkemeje bliver fast inventar i vores køleskab dette efterår og vinter.

Ingefærshot med gurkemeje
 
Forberedelsestid
Bagetid
Tid
 
Ingredienser
  • 2 usprøjtede citroner
  • 170 gram ingefær
  • 50 gram gurkemeje
  • 8 dl vand
  • 1,5 spsk honning
Fremgangsmåde
  1. Rens og snit gurkemeje og ingefær.
  2. Skær citronen i skiver.
  3. Kog ingefær, gurkemeje sammen med citronskiver og vand. Lad det simre i ca. 40 minutter.
  4. Si blandingen og rør honning i.
  5. Opbevar i skoldede flasker i køleskabet.

Share This Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Anmeld denne opskrift:  

Back to top