Rocket espressomaskine

Kaffekærlighed

Rocket espressoskiehjem – ny kaffe… Bedre kaffe! Det var planen, da vi tidligere på året fik en Rocket espressomaskine, som fast inventar i vores køkken.

Kæresten drikker en del kaffe, men mit forbrug er meget “cafe-agtigt”, jeg gider kaffe, hvis jeg ved, jeg får en kraftfuld kop kaffe med masser af smag – og lige præcis derfor, har drømmen længe været en Rocket – den ultimative espressomaskine, når der skal dyrkes kaffekærlighed i hjemmet.

Men….Vaner er er jo SÅ svære at ændre, også når det gælder vaner, der resulterer i en bedre kop kaffe.

Vi har brugt en del tid på at lære vores nye kaffeven at kende, det kræver altså en del træning at overgå fra filterkaffe, Nespresso og instant kaffe til en næsten professionelt brygget kop. Men vi træner.. Udover træning kræver det gode bønner og en god kværn, den fortæller jeg om i et andet blogindlæg.

Lige nu er vi i fasen, hvor vi tester alle de forskellig former for drikke som kaffe og mælk på magisk vis kan fremtrylle.. Og selvfølgelig jagter vi også den perfekte espresso!!

Espresso, som er kaffe brygget under tryk på en espressomaskine – smagen er super koncentreret og lidt for stærk til mig. Caffe Latte, som er espresso (gerne dobbelt efter min smag) med dampet, varm mælk i forholdet 1:3. Kæresten er mest til en  Cortado, som er et espressoshot serveret med varmet mælk i forholdet 1:1.

Jeg vil så gerne være sej til latte-art – har I nogle tricks?

Jeg påtænker, at dele et par kaffeindlæg med jer, når jeg bliver mere fortrolig med min Rocket espressomaskine.

Find opskrifter med kaffe – lige her!

 

 

2 tanker om “Kaffekærlighed”

    1. Den grønne skål er fra Arhøj Studio, de øverste tallerkner fra Broste og de hvide er fra Royal Copenhagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *