Sig hej til vores nye udsigt!

Sig hej til vores nye udsigt. Ret fantastisk, ikk’? Vi er simpelthen flyttet hjem til Færøerne efter næsten 15 år i Danmark. Det er vildt! Det er angstprovokerende, fantastisk, spændene og så meget mere. Vi rejste til Danmark, da jeg i 2003 skulle begynde min uddannelse på Danmarks Journalisthøjskole, vi havde pakket en palle med et par kasser og meget få møbler. Det var stort, men det her er større! 14 og et halvt år senere er vi nemlig rejst hjem igen med væsentlig mere bagage – en 12 meter lang container proppet med vores hjem. Og vigtigst af alt – vores to drenge! Boas og Ísak! Og så mange oplevelser, så mange minder og så meget rigere på livserfaring.

Vi har haft det godt – vi elsker København, men vi er klar til nye eventyr på klippeøerne. Jeg er allerede startet på mit nye job, som er superspændende – jeg er simpelthen så heldig, at jeg er blevet chefredaktør for Færøernes svar på Femina/ALT for damerne – Kvinna! Drengene er ved at blive kørt ind i børnehave, og min kæreste har også fået job. Kasserne er pakket ud, og vi begynder at føle os hjemme i vores nye hjem, det er rart! Og nu er jeg klar til at dele lidt opskrifter med jer igen, det lover jeg. Den første bliver denne, og den kommer på i næste uge.

Farvel København (rabatkode til hotel)

Vi har sagt farvel til København, farvel til venner, kolleger, børnehave. Og vores lejlighed på Bryggen, det var underligt.

De to sidste nætter i København overnattede vi på Copenhagen Studio Hotel, virkelig fint hotel med en skøn placering lige ved Amager strand og metro. Nyt og lækkert. Rent og cool!

Jeg har fået en rabatkode til jer, hvis I skulle få lyst til at overnatte der i løbet af 2018. Med koden CUTECARBS får I 20% på hele opholdet, I skal blot booke inden 1. april, og jeres booking skal ske via mail til booking@cphstudiohotel.dk – du skal blot huske at oplyse din rabatkode.

Jeg håber, I stadig har lyst til at følge med her på bloggen ? Selv om jeg nu blogger fra de 18 vindblæste øer i nordatlanten, så er planen, at indholdet stadig er lige så sødt som det plejer.

5 tanker om “Sig hej til vores nye udsigt!”

  1. Nej sum tit eru heldig. Tillukku við nýggja jobbinum og lív tykkara í Føroyum?

  2. Dejligt at høre fra dig! Jeg håber, at jeres “nye liv” bliver lige som I ønsker det. Her er dine opskrifter blevet brugt flittigt, selvom der ikke er kommet nye til. Det er jo ligemeget, når de gamle er så gode. Glæder mig allerede til at bage den du teaser for her i indlægget – den ser lækker ud.

  3. Tillykke med det. Det er stort og angstprovokerende at flytte langt væk. Sikkert også selvom man ‘kun’ flytter hjem. Flyttede selv til Tyrkiet for 7 1/2 år siden.
    Held og lykke med jeres nye liv, jobs og bolig. Glæder mig til at se mere fra dig.

  4. Jeg kan godt forstå jeres valg. Min bedste veninde bor på Færøerne, det er et helt fantastisk sted på jorden. Tillykke med jeres nye liv. Der er så mange gode opskrifter på kager på Færøerne, så det glæder vi os til. Held og lykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *