Karameller, kærlighed og en kalender! - Cute CarbsCute Carbs

Karameller, kærlighed og en kalender!

11. november 2017 in ♥ Søde spots

// Sponsoreret af Karamel Kompagniet//

Karameller, kærlighed og en julekalender tre vigtige ingredienser i årets hyggeligste måned, hvis du spørger mig. Hjemmelavede bløde flødekarameller er altid en del af min december – og i år er der skruet op for karamelhyggen med lækre bornholmske karameller fra Karamelkompagniet. Og kærligheden den prøver jeg altid at dele ekstra meget ud af i december, så da jeg fik tilsendt to fine julekalendere fra Karamelkompagniet og blev bedt om at give den ene til en, jeg holder af, så var min mor den første, jeg tænkte på. Hun fortjener al den kærlighed, jeg kan give, og så er hun lige kommet en tur til København, fordi hun savnede drengene og os, og vi savner hende hver dag her i det københavnske. Hun er en kæmpe støtte, der altid forkæler os, så hun skal selvfølgelig forkæles med en fin kalender med lækre karameller hver dag i december, hun deler nemlig min kærlighed til søde sager 🙂


Julekalender fra Karamelkompagniet + en rabatkode

Karamelkompagniet, der har hjemme i Gudhjem på Bornholm, laver de lækreste karameller. Bløde, chewy og bare helt vildt lækre. Min klare favorit er den klassiske flødekaramel med salte peanuts! Så mums! Husk at besøge Karamelkompagniets fysiske butik, hvis du en dag kommer forbi Gudhjem, den står i hvert fald på min to do-liste.

Hos Karamelkompagniet er der virkelig tale om håndværk – hver eneste karamel er lavet personligt af karamelmesteren med respekt for de fine ingredienser, og jeg synes personligt også, at hver eneste karamel emmer af kvalitet, så helt sikkert en varm anbefaling herfra. I år har Karamelkompagniet lavet en smuk julekalender med 24 låger – den jeg har valgt at forkæle min mor med! Hvis du har en du gerne vil forkæle eller bare selv har fået lyst til karamel-forkælelse frem til juleaften, så kan du med rabatkoden Cutecarbs2020% på julekalenderen. Jeg er vild med, at julekalenderen indeholder karamellækkerier nok til to personer, og det er min kæreste vist også ret godt tilfreds med 🙂

Share This Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marlene Toft 21. november 2017 at 13:03

    Rabatkoden til julekalenderen er ikke brugbar. på hjemmesiden under bestilling er den ukendt.

  • Reply mick 24. januar 2018 at 10:32

    Lækkert nok. Den skal vi da bruge til vores næste ølsmagning.

  • Leave a Reply

    Back to top