Bøh - spiselige spøgelser! - Cute CarbsCute Carbs

Bøh – spiselige spøgelser!

27. oktober 2017 in ♥ Kager

Små søde spøgelser var blandt de søde fristelser på kaffebordet i søndags, da vi havde gamle naboer på besøg. De er supersimple at lave og smager så godt, hvis man altså er til romkugler, så er det den perfekte Halloween-treat.

Sådan laver du spiselige spøgelser!

Jeg bruger opskriften på mine populære træstammer – den finder du her! Når du har lavet massen, skal den sættes på køl, når den har sat sig, så fordeler du dejen i små klumper på ca 20 g stykket. Tril til små kugler og sæt dem på en pind – som vist i videoen.

Overtræksmarcipan:

200 g marcipan
25 g glukosesirup
90 g flormelis

Sådan gør du:
Rør alle ingredienserne sammen i en røremaskine. Del marcipanmassen i fire stykker og rul den tyndt ud – udstik marcipanen med en udstikker på 8 cm – kan købes her (reklamelink). Giv nu de små romkugler et fint marcipan “klæde” – tegn øjne med mørk chokolade med en tandstik dyppet i smeltet chokolade.

Hvis der er romkugler i overskud, så fugt dem med lidt vand og tril dem i kokosmel 🙂

Share This Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Piskeriset 28. oktober 2017 at 12:57

  Hvor er de søde 🙂

  • Reply Cute Carbs 31. oktober 2017 at 14:09

   Tak – og det bedste er, at de smagte så godt 🙂

  Leave a Reply

  Back to top