Små glimt – Fødselsdag og kagetip

 photo charity_bakery_zpsys5a0mjo.jpg

Jeg har fødselsdag, så derfor det gode vejr 🙂 Det har været en skøn dag, men også hektisk, er lige startet på arbejde igen, Ísak er ved at blive kørt ind i vuggestue, og i det hele taget skal vi bare vænne os til en dagligdag, hvor mor ikke er på barsel, så derfor var der ikke så meget fødselsdags-halløj på Bryggen i dag. MEN vi fik kage og kaffe på altanen, så hyggeligt! Kagen fik jeg fra Charity Bakery, som er et online bageri, der leverer kager direkte til døren i København – simple men skønne kager! Vi kunne nyde en citron/blåbærkage, som nok mest smagte som en moderne version af citronmånen – frisk og smagfuld! Jeg er fan af Charity Bakerys fine koncept, for hver kage man køber, går der 20 kr. til en velgørenhedsorganisation, som man selv vælger. Så god en idé – og så er kagerne også lækre. Nu vil jeg gå kageglad i seng og satse på, at min yndlings-babyboy sover længe 🙂

1 tanke om “Små glimt – Fødselsdag og kagetip”

  1. Uhhhh, jamen det er jo min kære søster som har lavet den kage. Selvfølgelig har jeg flere gange været forbi og smage på alle kagerne, og samtlige kager er ti fire – meeen dén der er nu en af de bedste, haha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *