Lykken er is!

 photo lykken er is_zpslbtplsve.jpg

Lykken er is! Jeg er meget enig, især når det er den slags is, Maja og Anne server i deres nye bog ”Lykken er is”. Jeg sidder lige nu og bladrer i den nye yndlings is-bog – smuk, inspirerende og fyldt med smagslækre opskrifter. Det blæser, skyerne er tunge og grå, men de smukke billeder af farvefin is får mig til at drømme om kolonihavehygge, sol og sommer med mine to bedste. Snart! Åhh, jeg glæder mig – jeg forudser en sommer med hjemmelavet is i liter vis.

Lige nu kan du købe “Lykken er is” hos saxo.com med 25% i rabat (187,50 kr) – ved ikke, hvor længe tilbuddet gælder, så køb den allerede i dag. Den er et must til alle is-elskere!

De to andre lyserøde finheder på mit bord er Linda Lomelinos fine og inspirerende kogebøger.

// Indlægget indeholder affliate links//

1 tanke om “Lykken er is!”

  1. Kære frk. Cute carbs. Tak for en smuk blog med lækre opskrifter. Har lavet din banankage og alle om bordet var fuldstændig solgt! Den er fantastisk. Vil også rose dine birkes-citron muffins de var meget populære blandt mine kolleger. Jeg vil samtidig gerne reklamere for min egen blog https://ligetil.wordpress.com/ der handler om min hverdag i en småbørnsfamilie der skal have både tid og økonomi til at pleje fælles og egne interesser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *