Børnevenlige avocado ispinde

 photo avocado_is_zpsweuwjotm.jpg

Jeg har fået verdens bedste stavblender – en Bamix. Den er næsten som en tryllestav i køkkenet, og faktisk gør den både min mikser, blender og foodprocessor overflødig, fordi den fine røde Bamix har alt det tilbehør, så jeg nu både kan piske og blende på ingen tid. SÅ tippet herfra, hvis du skal have en ny stavblender – tjek en Bamix ud!

Seriøst den gør alt meget nemmere, havde ønsket, jeg havde den, da Ísak var mindre, og mos var det største hit. Nu bliver der blendet friske smoothies i lange baner, kreeret lækre ispinde og dejligt tilbehør til hans aftensmad. I sidste uge lavede jeg disse meget børnevenlige ispinde med avocado og kokosmælk – og de er et hit hos den mindste i familien.

Opskrift på avocado ispinde

Giver 6 ispinde
2 avocadoer
Saft fra en usprøjtet citron
1,5 tsk. honning
2 dl kokosmælk

Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienser godt sammen, så du får en fin grøn og cremet masse. Fordel avocado-cremen i små isforme. Frys isene et par timer inden du forkæler dig selv eller dine børn med en sund og lækker avocado-is.

TIP! Jeg bruge de superfine isforme fra Nicolas Vahé.

 photo avocado_ispinde_kokos_zpspghtd0tp.jpg
//Indeholder affilate links//

8 tanker om “Børnevenlige avocado ispinde”

 1. :heart_eyes: :heart_eyes:
  Den opskrift lyder lovende. Den må prøves. Jeg testede at blende bananer med kirsebær. Det var et hit hos junior.
  Dine forme er rigtig fine.

 2. Åh, de ser gode ud! Mon det er muligt at bruge almindeligt mælk eller noget andet i stedet for kokos, da jeg ikke er vild med kokos 🙂

 3. Hvor sende lækre ud, helt perfekt til vores soon-to-be blw barn, men hvad tror du jeg ville kunne bruge istedet for honning? Tror dy bare jeg kan helt undvære at søde dem?

 4. Hej,
  Lækker opskrift den skal helt sikkert prøves!
  Jeg har købt de samme is-forme, men har store problemer med at få isen ud af dem efter de er frosne. Hvordan gør du!? Og endnu et spørgsmål. Hvordan opbevare du isene når de er kommer ud af formen!? Jeg har forsøgt med frysepose.. Men giver ikke det bedste resultat. På forhånd tak! Kh, S

 5. Healthy eater.com has a great avocado and lime ice cram you make with a stick blender which follows a similar recipe ! (In English)

 6. Det ser dejlig nemt ud.
  Jeg er virkelig også vildt glad for min stavblender. Den kan bare køre igennem alt, plus den er nem at rengøre. Win win

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *