Sommerdrøm: Is-sandwich med mint cookies

Solen kiggede frem i dag og gav liv til min længsel efter sommer, og den fik mig til at trodse vinterens kulde og sne, jeg har nemlig lavet superlækre is-sandwich. Lækre hjemmebagte mint cookies med kvalitets vaniljeis med chokoladestykker fra Savannah – den perfekte is-sandwich til en varm sommerdag, men den er også skøn at sætte tænderne i på en kold vinterdag, skulle jeg hilse og sige.

 photo sandwichismintcookies_zps0e3c72f3.jpg
Kender du Savannah?
Savannah er en serie af afrikanske kvalitetsprodukter, som du kan købe i Coops butikker, du kan bl.a. finde smagfulde vaniljestænger fra Uganda, marmelader fra Swaziland og kakao fra Tanzania. Jeg synes, det er super spændende og en rigtig god idé at handle med Afrika, da vi i fremtiden jo bliver flere og flere mennesker i verden, der skal have mad, og i den sammenhæng kan vi ikke undvære Afrika, og derfor har vi også et ansvar for at hjælpe Afrika med at dyrke deres jord på bedste vis. Og det er netop det, der er en stor del af Coops beslutning om at handle med Afrika. Afrika har brug for udvikling, og det hjælper du til hver gang, du køber et produkt fra Savannah. Da jeg blev spurgt, om jeg ville være med til at sætte fokus på Savannahs produkter, sagde jeg selvfølgelig ja – og her er den første opskrift, hvor jeg har brugt tre af Savnnahs produkter – Mint chokolade med knasende kakaocrisp, Vanilje flødeis med chokoladestykker og økologisk vaniljestang fra Uganda.
Du kan læse mere om varerne her!

 photo mincookiesissandwich_zps917a3074.jpg

 photo issandwichsavannahfloedeis_zps6a72ea77.jpg

Her får du opskriften på mint cookies:
18 cookies
200 g blødt smør
80 g rørsukker
120 g brun farin
Vaniljekorn fra en Savannah vaniljestang
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
300 g hvedemel
0,5 dl sødmælk
100 g mint chokolade fra Savannah

Sådan laver du mint cookies

 • Pisk smør, vaniljekorn, rørsukker og brun farin godt sammen
 • Rør mel, bagepulver og natron i dejen
 • Tilsæt mælk
 • Ælt til sidst grofthakket mint chokolade i cookie-dejen
 • Form nu kugler på ca. 45 g og giv dem et let tryk med håndfladerne
 • Bag ved 250 grader i ca. 7 minutter

Sådan laver du is-sandwich

Afkøl de nybagte cookies – det er vigtigt, de er helt kolde, du kan evt. lægge dem i fryseren i 15 minutter. Fordel ca. 1,5 spsk. Savannah vanilje flødeis på en cookie og top med endnu en cookie. Pak sandwich-isen ind i bagepapir og opbevar den i fryseren.

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager. Du kan også finde mig på instagram @frk_cutecarbs

//Sponsoreret indlæg//
 photo issandwichhjemmelavet_zpsbc9e854d.jpg

10 tanker om “Sommerdrøm: Is-sandwich med mint cookies”

 1. Hvor ser de dog lækre ud de mint cookies med is, nu må det gerne blive forår / sommer. Vil helt klart prøve din fine opskrift :0) mums

  Smil Lene, Århus :0)

 2. Hvor lækkert! Og super fedt koncept, det Savannah der har. Jeg har godt set produkterne før, og tænkt på at det måtte være noget afrikansk noget. Det er et super princip at støtte op om, og jeg skal helt klart prøve at få min mor til at købe nogle af produkterne! Kvalitet med fordele, dét kan vi li’! 😉

  cinnamonplease.blogspot.com

 3. Síggja so leskiligar og summarsligar út 😀 serliga, tá man sum eg, hevur ein veikleika fyri køkum við mintu í 🙂
  Eg havi ikki sæð Savannah sjokolátu her í Føroyum. Eru onnur alternativ, ið kunnu geva sama úrslit? 🙂

 4. Synes de her cookies ser fuldstændig perfekte ud 🙂 Kunne bare godt tænke mig havregryn i. Hvor meget mel tror du jeg vil kunne udskifte med havregryn? Tak for en skøn skøn hjemmeside !

 5. Dem må jeg bare prøve, og så er det skønt, at det nu er forår, så det er rigtig is-tid igen.

  De ser simpelthen så lækre ud, at jeg bare har lyst til at tage en bid af dem lige nu. :0))

  mange hilsner

  Lene B.

 6. Armen slap nu af, de er lækre! Jeg har lige lavet dem, dog skiftet mint chokoladen ud med double chocolate og overtrukket dem med Callebaut… De skal laves SÅ mange gange i løbet af foråret/sommeren 🙂 TAK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *