Cheesecake med mango og hvid chokolade I Opskrift fra Cute CarbsCute Carbs

Cheesecake med mango og hvid chokolade

11. februar 2014 in ♥ Kager

 photo mangocheesecake_opskrift_oreo_zps9b8997e6.jpg

I ved helt sikkert godt, at min yndlingskage er cheesecake, og jeg har da også lavet et par stykker til bloggen gennem de sidste to år. Men! Nu tror jeg, den bedste cheesecake, jeg nogensinde har lavet lige er landet på bloggen – jeg er vild med den! En lækker kombination af en sprød Oreo-bund, et lag hvid chokolade + vanilje flødeostecreme og et lag frisk mango yoghurtcreme toppet med den fineste mango/limegelé. Mums!

Jeg havde denne skønne cheesecake med på arbejde i dag, og jeg er så heldig at arbejde sammen med en masse kageglade kvinder, der går op i god smag – og de var vilde med den, så hvis du kan lide mango og cheesecake, så bliver du nødt til at prøve denne mega lækre cheesecake, jeg lover, du vil elske den, det er i hvert fald min nye yndlings cheesecake.

 photo mangocheesecake_zps8b8594c0.jpg

Kender du Savannah?
Savannah er en serie af afrikanske kvalitetsprodukter, som du kan købe i Coops butikker, du kan bl.a. finde smagfulde vaniljestænger fra Uganda, marmelader fra Swaziland og kakao fra Tanzania. Jeg synes, det er super spændende og en rigtig god idé at handle med Afrika, da vi i fremtiden jo bliver flere og flere mennesker i verden, der skal have mad, og i den sammenhæng kan vi ikke undvære Afrika, og derfor har vi også et ansvar for at hjælpe Afrika med at dyrke deres jord på bedste vis. Og det er netop det, der er en stor del af Coops beslutning om at handle med Afrika. Afrika har brug for udvikling, og det hjælper du til hver gang, du køber et produkt fra Savannah. Da jeg blev spurgt, om jeg ville være med til at sætte fokus på Savannahs produkter, sagde jeg selvfølgelig ja – og her er den anden opskrift, hvor jeg har brugt to af Savnnahs produkter – Mango Passionsfrugt økologisk yoghurt og økologisk vaniljestang fra Uganda. Det første indlæg finder du her!

 photo mangocheesecake_opskrift_zpsa03340ee.jpg

Opskrift på cheesecake med mango og hvid chokolade

Bund:
150 g Oreos
50 g smeltet smør

Sådan gør du:

 • Knus kiksene i en blender og bland dem med det smeltede smør
 • Pres massen til en bund i en springform (jeg har brugt 17 cm)
 • Lad den stå på køl i en halv time, inden du kommer flødeostecremen på

 

Cheesecake-creme med vanilje og hvid chokolade
125 g hvid chokolade
2 husblas
50 g sukker
200 g flødeost
1 dl creme fraiche
1 vaniljestang fra Savannah
1 dl fløde

Sådan gør du:

 • Smelt den hvide chokolade og lad den køle af
 • Sæt husblas i blød
 • Pisk sukker, vaniljekorn, flødeost og creme fraich til en jævn masse. Vigtigt: Gem den tomme vaniljestang, den skal bruges til mangogeléen
 • Rør den afkølede hvide chokolade i flødeostemassen
 • Smelt husblassen og køl den ned med lidt flødeostecreme, inden du rører den i flødeostemassen
 • Pisk fløden stiv og vend den i flødeostemassen
 • Kom cremen ovenpå Oreo-bunden og sæt tilbage på køl

 

Mango yoghurtcreme
4 husblas
50 g sukker
200 g flødeost
2 dl Mango Passionsfrugt økologisk yoghurt fra Savannah
1 dl mangojuice

Sådan gør du:

 • Sæt husblas i blød
 • Pisk sukker og flødeost til det er jævnt
 • Rør mangoyoghurt og mangojuice i flødeostemassen
 • Smelt husblassen og køl det ned med lidt mangojuice, inden du rører det i flødeostemassen
 • Kom massen over den hvide chokolade flødeostemasse og sæt tilbage på køl i mindst en time, inden du laver mangogeléen

 photo mangocheesecakeopskrift_zps10c3c436.jpg

Mangogelé:
1,5 dl mangojuice
3 spsk. sukker
saft fra en lime
2 husblas
en tom vaniljestang

Sådan gør du:

 • Kog limesaft, mangojuice, sukker og den tomme vaniljestang til sukkeret er opløst. Tilsæt husblas direkte i gryden og rør til husblassen er opløst
 • Lad mangogeléen blive kold, inden du hælder den over cheesecaken –  sæt kagen på køl natten over

 

Tip! Idé til pynt. Lav små hjerter af frisk mango med en udstikker. Placer dem på mango yoghurtcremen, inden du topper cheesecaken med mangogeléen – fin og enkel pynt til en vidunderlig kage.

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager. Du kan også finde mig på instagram @frk_cutecarbs

//Sponsoreret indlæg//

 photo cheesecakeopskrift_zps3fdb80e1.jpg

Share This Post

You Might Also Like

130 Comments

 • Reply Gitte Seloy 11. februar 2014 at 20:43

  Nuuuuuuj! 😛 <3

  • Reply Cute Carbs 11. februar 2014 at 20:50

   🙂

  • Reply Zahra 10. september 2017 at 22:19

   Elegant, iøjenfaldende og en kickstarter til mundvandet løber.. Den må da prøves! Men spiser ikke husblas og tænker om det er andet man kunne erstatte det med? Har du prøvet at arbejde med agar? Virker det mon fint?

   • Reply Cute Carbs 12. september 2017 at 6:43

    Tak – den smager virkelig skønt 🙂 Er sikker på, agar virker fint, har ikke selv prøvet at bruge det, men har læst en del om det.

 • Reply Emma Jo 11. februar 2014 at 21:08

  Hold da helt op hvor ser den lækker ud! Jeg er helt vild med din blog – men hvis jeg skulle komme med en lillebitte opfordring (undskyld, hvis det er bare er mig der har overset det), men glutenfri opskrifter ville altså bare være helt vildt fedt! Jeg har selv cøliaki, og det kan godt være lidt svært at være kronisk kreativ i forhold til nye kager og andet bagværk, så inspiration på den konto ville blive modtaget med kyshånd herfra 🙂

  • Reply Cute Carbs 12. februar 2014 at 9:46

   Tak, Emma. Tak for feedack – kan godt forstå, du savner glutenfri opskrifter, men det er desværre ikke lige mit felt, så jeg tror, der er andre, der ville være meget bedre til det. Ved f.eks. at dygtige Maja, der har bloggen Chocolat har en del glutenfri opskrifter: http://chocolat.dk/tag/glutenfri Kh Tóra

 • Reply Piskeriset 11. februar 2014 at 21:11

  Nøj, den ser lækker ud! Elsker cheesecake i stort set alle varianter ♥
  Meget smukt og skarpt udskåret 🙂

  • Reply Cute Carbs 12. februar 2014 at 14:03

   Tusind tak 🙂 Er også selv meget pjattet med cheesecake 🙂

 • Reply Maria Dyrby Nielsen 11. februar 2014 at 21:57

  WOW! Det er da den flotteste cheesecake jeg nogensinde har set, fantastiske farver! 😀 Den ser bare vildt lækker ud!! 🙂

  Mvh Maria

  • Reply Cute Carbs 12. februar 2014 at 9:42

   Taaaak 🙂 Den smagte også virkelig lækkert 🙂

 • Reply mia 11. februar 2014 at 22:22

  Den ser så lækker ud! Hvilken mangojuice har du brugt? Og hvor har du købt det henne??

  Mvh. Mia

  • Reply Cute Carbs 12. februar 2014 at 9:41

   Tak – fandt den hos en grønthandler 🙂

 • Reply Johanne 11. februar 2014 at 22:52

  Det er jo decideret kunst! Smukt (og vanvittigt lækkert) 😀

 • Reply René Najmi 12. februar 2014 at 7:20

  Den ser vildt god ud.. Tak for opskriften:)

 • Reply Marianne 12. februar 2014 at 7:45

  Nøj den ser lækker ud. Den må prøves af en dag. Desværre har vi ingen Coop butikker i nærheden.

  • Reply Cute Carbs 12. februar 2014 at 14:02

   Den er virkelig skøn 🙂 Mangoyoghurt er lidt et must til denne cheesecake, så den må på huskeseddelen til næste gang, du kommer forbi en Irma, Super Brugsen eller Kvickly 🙂

 • Reply Michelle-marie 12. februar 2014 at 12:33

  Ihh sikke en smuk kage 🙂 og hvis den smager lige så lækkert som den ser ud, så skal den helt sikkert prøves 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

  • Reply Cute Carbs 12. februar 2014 at 13:43

   Tak 🙂 Det gør den, så den er en must-try 😉

 • Reply Christina 12. februar 2014 at 17:30

  OH! MY! GOD! 😮

  Det er virkelig en flot kage, og den ser bare lækker ud!

  http://www.dervarengangenpige.dk

 • Reply Nani 12. februar 2014 at 18:51

  Jeg… kunne… græde o___o” oh my god, det ser fantastisk ud!

 • Reply Heidi 12. februar 2014 at 18:56

  Mums… Hvor ser den kage lækker ud.. Er selv en totalt sucker for Cheesecake. Det er fantastisk med så mange kombinations muligheder og smag varianter man kan lave i en cheesecake.

  • Reply Cute Carbs 13. februar 2014 at 16:10

   Ja, det er nemlig perfekt, når man er vild med cheesecake 🙂

 • Reply A + K = ♥ 13. februar 2014 at 20:09

  Hvor er den bare flot med de skrappe farver, total moderne B-) Cheesecake er også min yndlingskage.. og kanelsnegle.. og banankage.. og gulerodskage.. og og og.

  – Anne

  • Reply Cute Carbs 20. februar 2014 at 9:56

   Tak : Du nævner alle mine yndlingskager 🙂

 • Reply Nadja - Cinnamon, please 15. februar 2014 at 9:19

  Hej Tóra,
  Den ser vildt god ud! Jeg elsker, når der er så meget vanille i, at de små korn titter frem, og stiller synger en sirenesang, og man simpelthen bliver nødt til at smage! Yummy!

  De bedste hilsner,
  Nadja <3

  • Reply Cute Carbs 16. februar 2014 at 19:28

   Tusind tak for den fine kommentar 🙂 Elsker også vanljekorn!!

 • Reply Maria 15. februar 2014 at 16:58

  Hvor ser den bare vildt lækker ud! Og virkelig flotte billeder, du tager!
  Tror du den ville fungere kun med bund, dobbelt op af yoghurtcreme og så gele? Altså uden ostecremen? For der er jo stadig ost i yoghurtcremen.. Jeg kan nemlig godt få en smule for meget af den “rene” ostecreme i cheesecakes engang imellem, så synes det lyder super lækkert med det frugtyoghurt!
  Hilsen fra Maria

  • Reply Cute Carbs 16. februar 2014 at 19:27

   Tak 🙂 Ja, det tror jeg helt sikkert 🙂

 • Reply Nanna 17. februar 2014 at 8:26

  Først og fremmest, gud hvor er den kage smuk! (Er ikke glad for mango men laver den fordi den er smuk og fordi jeg har en veninde som meget gerne vil smage den) 😉

  Det var slet ikke det jeg ville sige, jeg ville stille spørgsmål til selve fremgangsmåden, når man laver mangogeleen så står der at man skal komme husblas direkte i gryden, men inden det står der intet om at opbløde det? Kan det være rigtigt? Jeg spurgte min mor som mente at det helt sikkert skulle opblødes først.
  Jeg krydser fingre for at du ser det her inden jeg skal lave den senere 😉

  – Nanna, kage-bage elsker 😀

  • Reply Cute Carbs 17. februar 2014 at 21:55

   Hej Nanna – tak 🙂 Og hvor er du en sød veninde, der laver kage til din veninde 🙂 Når husblas skal i varm væske er det ikke nødvendigt at opbløde det først:)

  • Reply Nanna 18. februar 2014 at 14:31

   Kagen står i mit køleskab og venter kun på min veninde som kommer senere 😀 Har pyntet den med tre forskellige størrelser sommerfugle i mango så den er rigtig sommeragtig (for nu må sommeren altså meget gerne snart komme!) Glæder mig til at smage den (udover alle de “smagsprøver” jeg måtte foretage mig da jeg lavede den) 😉

   • Reply Cute Carbs 20. februar 2014 at 9:55

    Mums – håber, den smagte lækkert 🙂

 • Reply Amanda 18. februar 2014 at 15:14

  den ser helt overdådig lækker ud! Planlægger at lave den til min fødselsdag. MEN jeg er blevet en smule bange for husblas, da jeg sidste gang lavede din oreo-cheesecake, hvor husblassen sad i små klumper. Har du et trick? Skal man røre hurtigt? Hvor kold skal den være? noget helt andet?
  kh Amanda 🙂

  • Reply Cute Carbs 20. februar 2014 at 9:55

   Det vigtigste i forhold til husblas er, at den er blevet kølet ned, inden du rører den i cremen – jeg plejer at bruge cremen til at køle den ned – du må gerne røre lidt hurtigt.

  • Reply Amanda 2. marts 2014 at 16:02

   årh! Men den er jo allerede kold efter at have stået i koldt vand??

 • Reply Camilla 18. februar 2014 at 16:07

  Hej
  først, super lækker opskrift! skal helt sikkert igang med den i weekenden 🙂
  men hvor mange personer svare din opskrift til? hvis man ligesom dig bruger en springform på 17 cm?

  fed blog! 🙂
  // Camilla

  • Reply Cute Carbs 20. februar 2014 at 9:53

   Tusind tak 🙂 Ca. 8-10 personer.

 • Reply Jane 19. februar 2014 at 20:58

  HOLD NU K*** hvor ser den flot ud!!! Den skal jeg bare have afprøvet, snarest! Bliver nødt til at høre, laver du den i en springform også flytter den over på fadet, eller hvordan får du den over på fadet?

  • Reply Cute Carbs 20. februar 2014 at 9:52

   Tak 🙂 Jeg laver den i en springform, men fjerner bunden, så den bliver lavet direkte på fadet, og så bruger jeg kageplast til siderne, så står de skarpere. God fornøjelse med den, den smager så lækkert 🙂

 • Reply Amanda 20. februar 2014 at 10:21

  Den ser virkelig FANTASTISK ud! Jeg planlægger allerede at lave den til min fødselsdag- MEN jeg har lidt en skræk for husblas. Jeg lavede din oreo-cheesecake, og husblassen ville ikke opløse sig ordentligt, så det resulterede i klumper..
  Hvordan gør du? Hvor meget nedkøler du den? Rører du kraftigt rundt? Noget andet?
  desperate, og kærlige, hilsner Amanda 🙂

 • Reply Christina Maj 21. februar 2014 at 13:15

  Jeg har før spurgt dig om hvor dit bord er fra, men jeg kunne enormt godt tænke mig at vide om det er malet eller om du måske ved hvilken fremgangsmåde der er blevet brugt for at få det look det har?

  Jeg har et rundt egetræsbord, som godt kunne trænge til en fornyelse og jeg er faldet pladask for dit bord?

 • Reply Ske Saks Papir - Hvid chokolade-cheesecake med appelsingele - Ske Saks Papir 27. februar 2014 at 23:12

  […] skjult insipration er hentet fra Cute Carbs, der altid brillierer med fantastiske desserter. I mangel af mangojuice måtte den modificeres, og […]

 • Reply Maiken 7. marts 2014 at 10:51

  Jeg lavede denne cheesecake sidste weekend, og det var en SUCCES! Kan klart anbefales 🙂

  • Reply Cute Carbs 10. marts 2014 at 19:19

   Dejligt at høre, den var en succes 🙂

 • Reply Nicoline 12. marts 2014 at 14:10

  Det ser super lækkert ud! Elsker cheesecake og mango, så det er jo bare win-win 😀 Men hvilken flødeost bruger du i dine cheesecakes?

 • Reply Linnea Rohweder 14. marts 2014 at 20:38

  Ibstrupvænget 10, 1-2

 • Reply Linnea Rohweder 14. marts 2014 at 20:40

  Så er jeg sørme igang med en af dine opskrifter igen. Denne måtte jeg bare prøve.
  Det er første gang jeg kaster mig ud i cheese cake, men da alt hvad jeg har lavet af dine opskrifter rammer plet hver gang må det jo prøves 🙂

  Glæder mig til mine middagsgæster skal prøve den i morgen 🙂

  Tak for en super fed side. Du er uden tvivl min yndlingsblogger.

  • Reply Cute Carbs 20. marts 2014 at 16:51

   Tak for den dejlige kommentar, Linnea. Håber, cheesecaken blev et hit 🙂

 • Reply Stine 23. marts 2014 at 14:06

  Jeg lavede kagen i går til en familiemiddag, og hold nu op det var en succes! Tak for den lækre opskrift 😉 og fortsæt endelig med de mega lækre opskrifter!

 • Reply Trine 25. marts 2014 at 10:47

  Så smuk en kage, den skal afprøves nu når jeg skal holde Madklub for mine 5 skønne sygeplejerskeveninder….
  Jeg vil bare lige høre, fjerner du den creme der er imellem oreo kiksene?

  • Reply Cute Carbs 25. marts 2014 at 11:33

   Tak 🙂 Nej jeg blender hele Oreo-kiksen 🙂

 • Reply Trine 25. marts 2014 at 11:45

  Yoghurten er den savannah med mango og passionsfrugt?

 • Reply Eyðbjørg Gaard Joensen 26. marts 2014 at 13:42

  Hej
  Jeg har et lidt anderledes spørgsmål.
  Har du prøvet at bruge vegetariske løsninge for husblas f.eks agar-agar i dine kager til at få “gele-konsistensen”?
  Hvis ja, hvor meget brugte du?
  (1blad husblas = ? gr agar-agar)

 • Reply Kirstine 3. april 2014 at 23:41

  Hej 🙂 Denne opskrift ser bare super lækker ud! Jeg tænkte på, hvilken mangojuice har du brugt? Og hvor har du købt den?

  • Reply Cute Carbs 4. april 2014 at 13:10

   Hej – den smager så godt 🙂 Jge fandt en god mangojuice hos den lokale grønthandler.

 • Reply Marianne 4. april 2014 at 21:47

  MUMS. Uden tvivl den bedste cheesecake jeg har smagt. Mine kolleger var vilde med den og skulle alle have linket til din blog 🙂
  Har allerede lavet en ny til mine fødselsdagsgæster i morgen. Desværre har vi ingen Coop butikker her i nærheden, så jeg har brugt cheasy yoghurt med mango,appelsin og ananas og mango/appelsin juice fra Innocent. Det fungerede heldigvis fint. Tak, tak, tak for endnu en fantastisk opskrift.

  • Reply Cute Carbs 5. april 2014 at 21:24

   Dejligt at høre, den var et hit blandt kollegerne, jeg må vist snart lave den igen 🙂 Og godt det lykkedes at finde en yoghurt + juice, der fungerede i opskriften 🙂

 • Reply Khanh-Trang 14. april 2014 at 9:17

  Hej! 🙂
  Fantastisk side med flotte desserter! Jeg skal kaste mig ud i denne smukke kage i dag 🙂
  Og så ville jeg høre, når du skriver at springformen er 17cm, hvad menes der helt præcis? 🙂 Jeg har en standard springform.
  Og et sidste spørgsmål, hvor længe holder såen en skønhed? 🙂

  Glæder mig til at smage den! 🙂 Og tak for inspirationen! 😉

  Mvh. KT

  • Reply Cute Carbs 14. april 2014 at 9:36

   Hej! Og tusind tak:) Glæd dig til kagen, den smager vidunderligt! En almindelig springform er ca. 26 cm, så jeg ar bare brugt en, der er væsentlig mindre i diameter, og det giver en højere kage, hvis du bruger den almindelig størrelse, så lav evt. 1½ portion af kagen, så får du også en god højde.

  • Reply Khanh-Trang 14. april 2014 at 9:42

   Tusind tak for det hurtige svar! ;D
   Kan se at de har forme på tilbud i Netto! Så der skynder jeg mig ned i dag! 😉
   Rigtig god påske! 🙂

 • Reply Frida 16. april 2014 at 11:59

  hvad bruges til at smelte husblasen i cremen med hvis chokolade og vanilje ? 🙂

  • Reply Cute Carbs 17. april 2014 at 13:32

   Du smelter bare husblassen, som den er i mikroovn eller i en gryde ved svag varme, og når det er smeltet, rører du en lille smule creme i husblassen for at køle det ned, inden du rør det i resten af massen 🙂

 • Reply Elisabeth 24. april 2014 at 14:35

  Ved du om man istedet kan bruge smoothie Mango eller Mango nektar til juice?

  • Reply Cute Carbs 24. april 2014 at 14:57

   Jeg har kun prøvet med mangojuice, så jeg kender ikke resultatet, hvis du fx bruger smoothie, desværre.

 • Reply Elisabeth 26. april 2014 at 15:31

  Hvor mange personer er kagen til? Og hvor mange personer er den til hvis det er i en almindelig form? ☺

  • Reply Cute Carbs 27. april 2014 at 15:07

   I den størrelse jeg ahr lavet den er den til ca. 8 personer – hvis du laver nøjagtig samme opskrift i en større form, bliver kagen selvfølgelig mere flad, så jeg vil anbefale, at du laver 1½ portion, hvis formen er større, så er der kage til ca. 12 personer.

 • Reply Nadine S 2. maj 2014 at 12:32

  Den ser ALT for lækker ud!
  Mango yoghurten – hvilken konsistens har den? Er den tynd som alm. yoghurt eller tyk som fx skyr? Jeg er nemlig i udlandet, så kan ikke lige få den omtalte yoghurt og vil derfor gerne forsøge mig med et alternativ 🙂

  • Reply Cute Carbs 12. maj 2014 at 10:06

   Hej Nadine – det er en foholdsvis tynd yoghurt 🙂

 • Reply Annemette 21. maj 2014 at 10:36

  Hej, kagen ser rigtig lækker ud.
  Jeg skal holde stor fest for ca 60 personer og vil gerne have denne på dessertbordet. Ved du hvor lang tid i forvejen jeg kan lave kagerne? Kan de fryses ned, hvis jeg ikke ligger geléen på inden?

  • Reply Frk. Cute Carbs 25. maj 2014 at 8:09

   Hej Annemette, jeg har ikke prøvet at fryse cheesecakes, men de kan godt stå i køleskabet i et døgn og stadig være friske og lækre.

 • Reply Kirstine 25. maj 2014 at 1:24

  Wow hvor er den bare god! Jeg lavede den for en måneds tid siden, og den var en succes! Jeg tænkte på, tror du, det er muligt at fryse den? Har du erfaringer med det? 🙂

  • Reply Frk. Cute Carbs 25. maj 2014 at 8:11

   Hej Kristine, har ikke prøvet at fryse cheesecakes, så det ved jeg desværre ikke. Dejligt, den blev en succes, er også selv vild med den 🙂

 • Reply Opskrift: Cheesecake med Oreo og mango | StyleStories 31. august 2014 at 11:55

  […] Flere bad om opskriften, så den kommer her som det første 🙂 Originalopskriften findes HER (hvor der i øvrigt er mange skønne opskrifter!), men jeg justerede mængdeforholdet lidt og […]

 • Reply Kristine 6. september 2014 at 11:54

  Hei,

  Har du prøvd å lage kaken med noen andre alternativer enn mango? Jeg er ikke superfan av mango nemlig, så tenkte om man kunne prøve å lage den med andre smaker også 🙂

  • Reply Frk. Cute Carbs 7. september 2014 at 6:35

   Du kan f.eks lave den med appelsin, det tænker jeg ku’ fungere meget godt 🙂

 • Reply Karina 26. september 2014 at 17:02

  Nøøøøj hvor ser den bare MUMSE lækker ud 😀
  Er den ikke dyr at lave? 🙂

 • Reply Malene 28. september 2014 at 20:45

  Jeg lavede den i weekenden og den smagte virkelig godt! Men den blev meget budding-agtig i konsistensen – er det bare generelt for cheesecakes? Jeg bruge det husblas som du har skrevet i opskriften 🙂

 • Reply Helle 5. oktober 2014 at 15:14

  Mmm den ser virkelig lækker ud 🙂 hvor har du fundet mango juice henne? Det eneste juice jeg kan finde er appelsin/mango fra innocent
  Tænker om man kan lave kagen uden yogurt mangocremen?

  • Reply Frk. Cute Carbs 27. oktober 2014 at 6:59

   Hos en grønthandler. Ja, det kan du sagtens, men synes kagen er ekstra lækker med yoghurtcremen.

 • Reply Anuska 18. oktober 2014 at 20:52

  Ej nej nej hvor ser den cheesecake bare forfærdelig god uuud! <3 Må lave/spise den, meget snart! 😛

 • Reply 4 MADBLOGS I SKAL KENDE 18. januar 2015 at 19:28

  […] lækkersulten for det kan godt blive en dyr omgang…. Trust me, I know. På billedet ser I en cheesecake med mango og hvid chokolade og jeg mener, se den lige. Den skal jeg have. […]

 • Reply Pernille 5. maj 2015 at 21:14

  Hold nu op hvor ser den bare lækker ud!
  Tænkte på, om du bruger creme fraich 18% eller 38% 🙂

 • Reply Cheesecake med rabarber og hvid chokolade 19. maj 2015 at 16:44

  […] blev amerikansk med steaksandwich og cheesecake. Jeg lod mig inspirere af Cute Carbs opskrift på cheesecake med mango og hvid chokolade (som bestemt også kan anbefales, har prøvet […]

 • Reply Durita 28. oktober 2015 at 14:52

  Jeg tror desværre at den yoghurt er udgået. Har været i Irma, Kvickly og Super Brugsen, men uden held.

 • Reply Julie 10. november 2015 at 23:01

  Mums, mums, mums!! Tænker måske at prøve den af som en simpel nytårsdessert! Men lige et spørgsmål: hvordan får du kagen så smuk og glat i siden, bruger du et eller andet – eller udelukkende springform, eller?? 🙂

 • Reply Maibritt 15. november 2015 at 12:48

  Hejsa
  Jeg har aldrig prøvet at lave cheesecake før, men vil forsøge mig med denne til næste weekend.
  Laver du den med bund i din springform, eller undlader du bunden og laver den så direkte på det fad, hvor den skal serveres, men selvfølgelig med springformens sider?
  Jeg tænker bare, hvordan jeg skal få den af springformens bund og over på et fad, inden servering?
  Jeg kommer altid bagepapir i bunden af springformen, når jeg bager – vil det ikke være ok her også?

  • Reply Frk. Cute Carbs 15. november 2015 at 20:24

   Hej Maibritt. Jeg plejer at lave cheesecake direkte direkte på et fad og så med siderne fra springformen 🙂

 • Reply Christine 15. november 2015 at 19:16

  Har du et alternativ til den mango yoghurt, nu hvor den muligvis er udgået?
  Kh Christine

  • Reply Frk. Cute Carbs 15. november 2015 at 20:20

   Appelsinyoghurt tror jeg vil fungere fint – neutral vil også kunne bruges 🙂

  • Reply Anna 30. december 2015 at 15:26

   Man kan få en økologisk mango-passion yoghurt fra Naturmælk. Kan i hvert fald købes i Føtex.
   Er ved at lave kagen til i morgen. 🙂

 • Reply Signe 5. december 2015 at 18:44

  Hej. Hvor mange personer er kagen til cirka? Jeg skal lave kagen til ti personer og tænker at en spring form på 17 cm måske lyder lige lille nok… Jeg overvejer at lave dobbelt portion men det er måske alt for meget… Tænker på en spring form på 22-25 cm. Som du kan være er jeg lidt i tvivl mængde- og størrelsesmæssigt 🙂 Kan du hjælpe ? Med venlig hilsen Signe

  • Reply Frk. Cute Carbs 6. december 2015 at 6:59

   Hej Signe, jeg ville nok lave dobbeltportin, hvis du bruger en større form, da kagen ellers ikke bliver særlig høj. Den lille størrelse, jeg har lavet er nok til ca. 8 pers 🙂

   • Reply Signe 10. december 2015 at 15:23

    Okay, mange tak 🙂
    Når du skriver, at husblas skal stilles i blød og herefter smeltes har jeg et par spørgsmål (læs: arbejder ikke med husblas særlig ofte).
    1) Man sætter husblassen i blød i koldt vand ikke?
    2) Hvordan skal man smelte husblassen? I kogende vand? Eller noget helt andet? Og i så fald hvor meget vand –> det har jo ret stor betydning, når det skal ned i flødeostcremen efterfølgende?
    Håber du kan bære over med mine, måske dumme, spørgsmål.

    • Reply Frk. Cute Carbs 12. december 2015 at 14:18

     Det er slet ikke dumme spørgsmål. Du sætter husblassen i blød i koldt vand, vrid vandet af husblassen og smelt husblassen i mikroovn eller med lav temperatur i en gryde eller over vandbad 🙂

 • Reply Johanne 1. januar 2016 at 17:03

  Hej Cutecarbs! Tak for en fantastisk inspirerende blog. Laver jævnligt dine opskrifter og resultatet er altid fantastisk. Lavede denne lækre sag til nytårsaftten og den vakte stor, stor lykke. Aldrig har jeg smagt en bedre cheesecake! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har lavet den
  Mvh. Johanne

  • Reply Frk. Cute Carbs 2. januar 2016 at 18:12

   Tak for den søde kommentar, bliver så glad, når jeg får feedback fra jer, der følger med her på bloggen 🙂 Rigtig godt nytår til dig!

 • Reply Mine Skjærbæk 11. januar 2016 at 22:56

  Hvor har du købt en 17 cm springform?

 • Reply Tina B 15. januar 2016 at 13:27

  Hej 🙂 jeg kan se din kage er anrettet flot, men er det muligt at flytte kagen fra springformen, eller laver du den direkte på fadet? Jeg er i gang med at lave kagen, GLÆDER mig til at smage den 🙂 Hilsen Tina

  • Reply Frk. Cute Carbs 16. januar 2016 at 21:55

   Hej, jeg laver den typisk direkte på fadet, men bunden er så fast i det, at man med meget forsigtighed godt kan flytte den fra en springform, det er i hvert fald lykkes mig et par gange 🙂 God fornøjelse med kagen!

 • Reply Trine 24. januar 2016 at 14:22

  Hej! Jeg har kigget på din smukke kage alt for længe, og skal endelig i kast med den. Har bare lige et par spørgsmål 🙂 Blender du oreo-kiksene med eller uden den hvide creme i midten? og ved du om kagen kan nå at sætte sig, hvis den laves midt på dagen og skal serveres til dessert samme aften? Ps. Elsker dit kageunivers! Mange hilsner Trine

  • Reply Frk. Cute Carbs 25. januar 2016 at 7:36

   Hej Trine, hvis du laver kagen tidligt på dagen og først serverer den om aftenen, burde den kunne sætte sig. Oreos skal blendes med creme 🙂 Kh Tóra Ps: Tak fordi du kigger med og kan lide mit kageunivers 🙂

 • Reply Pernille 25. februar 2016 at 15:01

  Hvor ser den bare lækker ud!
  Og jeg har valgt at den skal pryde mit kagebord på lørdag til min 30 års fødselsdag for en flok tøser.
  Jeg tænker at bruge en springform på 28 cm, og så lave halvanden portion. Vil du ikke mene det vil passe meget godt sammen? Vi bliver 12 tøser, men der kommer også andre små kager på bordet, så mon ikke der vil være nok til alle kan smage lidt…? 🙂
  I forbindelse med fødselsdagen er der en helt del der skal laves, og jeg tænker derfor at lave kagen dagen før. Vil det være at foretrække, fremfor samme formiddag inden den serveres kl. 15?
  Mange hilsner fra Pernille

  • Reply Frk. Cute Carbs 25. februar 2016 at 16:05

   Lyder som en god plan – den er rigtig god 🙂 Det er så fint, hvis den bliver lavet dagen før. Jeg ville nok overveje at lave dobbelt portion, så kagen får lidt højde, men halvanden portion går også – og det er i hvert fald nok til 12 piger 🙂 Rigtig god fødselsdag!

 • Reply Malene 8. april 2016 at 14:48

  Kaster mig ud i denne kage til næste weekend! Dog har jeg planlagt at bruge agar agar i stedet for husblas, har du nogle erfaringer med det? 🙂

  • Reply Frk. Cute Carbs 8. april 2016 at 15:07

   God plan 🙂 Har desværre ikke pøvet at bruge agar agar.

 • Reply Mie jeppesen 9. september 2016 at 21:59

  Hejsa. Jeg har lige et spørgsmål til geléen :-). Er det en brugt vaniljestang hvor kornene er skrabet ud og brugt andet sted, der skal i? Og hvis det er skal den så fiskes op igen og hvornår?

  • Reply Frk. Cute Carbs 12. september 2016 at 11:18

   Ja, det er en vaniljestang, der er tom, der er brugt, den giver nemlig stadig smag, og der sidder stadig en masse korn tilbage i stangen 🙂 Fisk den op, inden du tilsætter husblas 🙂

 • Reply Stinne 4. december 2016 at 21:51

  Hvor mange portioner er der i denne opskrift?? 🙂

 • Reply Tina 25. januar 2017 at 16:38

  Hejsa. Har endelig fundet en opskrift på en virkelig lækker cheesecake. Tak. Tænker du den kan laves i små portionsglas?

 • Reply Helena 16. marts 2017 at 20:43

  Hejsa. Jeg har idag lavet denne lækre kage som skal spises i morgen. Da min springform er 26 i diameter, valgte jeg at lave dobbeltportion. Så jeg fordoblede alle ingredienser. Men oplever nu st den slet ikke vil sætte sig. Gelen er stadig helt vandet og selve cheesecakeen er meget blød. Hvad har jeg dog gjort forkert?:(
  -helena

  • Reply Frk. Cute Carbs 16. marts 2017 at 22:10

   Det var da øv – hvis du er sikker på, du også har fordoblet husblassen, så burde kagen sætte sig, så jeg ved desværre ikke, hvad der er gået glat.

 • Reply Line 12. april 2017 at 9:03

  Hejsa. Vil denne også kunne fungere fint med digestive-kiks? Er ikke så vild med oreos, men resten ser tilgengæld rigtig lækkert ud:) håber på hurtigt svar, da jeg skal ud og handle ind til den meget snart:)

 • Reply Tutku 13. april 2017 at 12:26

  Kan man bruge andet end husblas?

 • Reply Pia Dahl 5. februar 2018 at 17:21

  Vil rigtig gerne ave mango cheesecake , men er interesseret i at få lagt friske mango stykker over hele overfladen på ostecremen inden jeg kommer mango geléen på kagen
  Mit spørgsmål er , vil den safte for meget og trænge ned i cremen og gøre den tynd eller vil du anbefale mig at tilsætte mere husblas til ostecremen for at være sikker på at den forbliver fast ? I givet fald hvor mange blade husblas skal jeg så tilsætte , vil lave den til en form på 26 cm ( 1 1/2 portion ) på forhånd tak M.v.h Pia Dahl
  Jeg køber pakistansk mango i indvandrer butikkerne ( grønthandlerne ) den er mere sød og aromatisk , blød og lækker og mindre parfumeret

 • Reply Stine 16. februar 2018 at 21:31

  Hej, ved ikke om du ser et indlæg så lang tid efter du har lagt det op. Har netop lavet kagen, som skal spises på min 40 års fødselsdag. Selvom jeg fulgte fremgangsmåden med husblassen, lod den smelte helt og køle af, så er der alligevel små klumper i begge cremer, som ellers var perfekte før husblassen kom i. SKAL der virkelig husblas i, og hvordan undgår man klumper?

 • Reply Nytårsløjer og dessert - FantasiFabrikken 6. december 2018 at 9:40

  […] år havde jeg lavet en super lækker mango/passionsfrugt cheescake, den var sammensat af denne og denne […]

 • Leave a Reply

  Back to top