Kage- og bageshopping i New York

Tidligere på ugen landede jeg i Kastrup efter en fantastisk uge i New York, og med mig havde jeg bl.a. en kuffert proppet med nye ting til køkkenet og mine kager. Jeg besøgte nemlig N.Y. Cake & Baking Dist. i min yndlingsby – en butik, som virkelig har alt, som et kagehjerte begærer. Jeg var i hvert fald i himlen blandt de fineste muffinforme, kagekrymmel, sugerør, glimmer og en masse must have bageudstyr.

I går lovede jeg jer på Facebook, at jeg ville vise jer lidt af det, jeg købte i butikken, som helt sikket er et besøg værd, hvis du skal til The Big Appel – du kan læse mere om kagebutikken lige her!

Som I kan se på billederne, shoppede jeg en del muffinforme, Valrhona chokolade, neonfarvede candy melts, krymmel, en dounut-form, fine sugerør og en masse andet, som jeg glæder mig til at bruge på Cute Carbs.

Hvis du ikke skal til New York lige foreløbig, så kan du tjekke denne artikel med tips til kageshopping på nettet.

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

 photo 1_NY_zps92e46a7f.jpg

 photo 2_NY_zps4b193971.jpg

 photo 3_NY_zps683851dc.jpg

 photo 4_NY_zpsd2e47a31.jpg

 photo 5_NY_zps4572da9d.jpg

 photo 6_NY_zps56b25cb7.jpg

2 tanker om “Kage- og bageshopping i New York”

  1. Var selv i NY i sommerferien og var inde og se stedet, overvældende for en amatør bager. Endte selv med at købe nogle lysegrønne melts og en masse fine ting. 🙂

  2. Hej.. Jeg skal til NYC på lørdag og vil besøge kagebutikken. Jeg kan ikke se adressen nogen steder? Kan du hjælpe mig? Tak. Knus Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *