Lækker lille kaffe-sag!

Jeg var for lidt tid siden til en skøn event hos Nespresso, hvor jeg fik en lækker lille opskriftsbog, som jeg tidligere har delt en opskrift fra! Og i det her kolde vintervejr er der intet som lækre varme drikke, så i dag får I endnu en lækker lille kaffe-sag i form af ”Caffe After Eight” – kaffe med en dejlig cremet smag af mint.

Photobucket

Sådan gør du: Læg en After Eight-chokolade i en kop eller glas. Lav en espresso og kom den over chokoladen. Skum ca. 110 ml sødmælk, og kom den også i glasset. Rør så chokoladen smelter. Top med en After Eight!

Håber, I har en dejlig 10. december!

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager

4 tanker om “Lækker lille kaffe-sag!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *