Lav en lækker Caffe Baileys

I går var jeg til en rigtig fin kaffe-event hos Nespresso, hvor jeg fik smagt en masse lækker kaffe, og det resulterede i, at jeg først faldt i søvn kl. 03 i nat, så i dag holder jeg kaffe-fri! Men I skal ikke snydes for lidt sød kaffe-inspiration.

Photobucket

Udover en masse espresso, var der et spændende foredrag om kaffe på programmet, og til sidst var der plads til at kreere lidt sjove drikke med dejlig kaffe! En af dem, jeg bedst kunne lide, var en Caffe Baileys, som er supernem at lave og virkelig skøn som en lille dessert en kold efterårsaften. Her får I Nespressos helt egen opskrift.

Begynd med at lave Baileys-creme:

  • Pisk en halv dl fløde
  • Rør en halv dl Baileys i fløden
  • Lav nu en espresso med ”Decaffeinato Intenso” (eller en alm. espresso)
  • Top kaffen med Baileys-cremen og wupti så er der lækker kaffe med et twist af Baileys på menuen

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.
Photobucket

7 tanker om “Lav en lækker Caffe Baileys”

  1. Uhm, lyder lækkert – elsker baileys og kaffe sammen! Kunne jeg godt bruge her til min eksamens skrivning, som en lille opmuntring (;

    – Anne

  2. Pingback: Weekendlinks #2 | Little Dot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *