Julekalender – 24 søde overraskelser

Lige om lidt siger kalenderen 1. december, og det betyder jo, at vi kan begynde nedtællingen til en af årets hyggeligste dage. Og hvorfor ikke gøre hver dag lidt ekstra sød? Forkæl dig selv eller en du holder af med en lækker luksus julekalender, det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre, derfor har jeg fundet nogle lækre julekalendere, som koster lidt ekstra, men også giver lidt ekstra i form at god kvalitet.

Valrhona, som nærmest er definitionen af god chokolade, har lavet en rigtig lækker chokoladekalender fyldt med de bedste Grand Cru-chokolader – og bag låge nr. 24. gemmer der sig en ekstra stor overraskelse.  Den kan bl.a. købes hos www.vildmedvin.dk og koster 179 kr.

Photobucket

A XOCO by Anthon Berg har også lavet en skøn julekalender, hvor der er en blanding af fyldte chokolader og dragée bag lågerne. Og jeg ved, at der bag i hvert fald en lågerne gemmer sig en hvid chokolade fyldt med håndrørt karamel med lakrids – mums! Den koster 199 kr. og kan købes her eller i en af A XOCO-butikkerne
Photobucket

Pssst! Hvis du ikke er til chokolade, så har Johan Bülow lavet en fin kalender med en masse lakrids – tjek den ud her!

Summerbird har lavet den perfekte kalender til kæresteparret, der er nemlig sørget for, at der bag hver låge er lækkerier til to personer – helt perfekt til aftenhyggen!Julekalenderen er designet som en mine kommode – superfin og enkel! Og så er der i hver skuffe lækre Summerbird-overraskelser.  Køb den her – den koster 499 kr.

Jeg glæder mig til 1. dec. og den sødeste måned på året. Skal du forkæle dig selv med en luksus julekalender?

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

Photobucket

10 tanker om “Julekalender – 24 søde overraskelser”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *