Et twist af vanilje - Cute CarbsCute Carbs

Et twist af vanilje

5. oktober 2012 in ♥ Søde spots

Jeg er megafan af vanilje! Lækre saftige vaniljestænger giver en fantastisk smag i bagværk, desserter og duften er nærmest magisk. Derfor er jeg selvfølgelig også vild med Dr. Oetkers nye produkt ”Vanilje-Twister”, som, jeg faktisk synes, er ret genialt.
Photobucket
Det er en lille kværn, der indeholder fem tørrede og hakkede vaniljestænger, og det er jo supersmart, for store dele af smagen sidder i stangen og ikke i kornene, så der er intet, der går til spilde.  Jeg synes, smagen er vidunderlig og intens – og jeg gav da lige min morgenmad i morges et twist af vanilje.

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.
Photobucket

Share This Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply freja 5. oktober 2012 at 20:28

  nøj hvor smart!

  • Reply cutecarbs 5. oktober 2012 at 22:32

   Ja, det er så smart.. 🙂

 • Reply Mette 7. oktober 2012 at 22:21

  Har netop hørt om det lille vidunderprodukt i dag! Det skal helt sikkert prøves næste gang, der skal bages i det lille hjem – er vaniljoholiker!

  Kh Mette

  • Reply cutecarbs 7. oktober 2012 at 22:47

   Det er så smart – har brugt det rigtigt meget 🙂 Og et must for en vaniljoholiker 😉

 • Reply Lotte Boesgaard 9. oktober 2012 at 15:46

  Jeg laver selv ofte vanillesirup til min kaffe. Dertil bruger jeg “tomme” vanillestænger. Derefter tørrer jeg vanillestangen, og vupti – så har jeg hjemmelavet vanillepulver :o)
  Jeg bruger pulveret i kager, som drys på havregryn med blåbær og meget mere!
  Hermed er tippet givet videre – og i længden sikkert billigere end kværnen!

  • Reply cutecarbs 9. oktober 2012 at 20:45

   Tak for tippet 🙂 Det er der sikkert mange, der kan få glæde af.

  Leave a Reply

  Back to top