Lørdagslykke – pluk selv æbler og pærer

Photobucket

Photobucket

Har haft en skøn dag i godt selskab med gode venner i Frydenlund Frugtplantage, og vi er lige kommet hjem med flere kilo sprøde og saftige æbler og pærer.  Det er jo så hyggeligt at plukke sine egne æbler og pærer – det skal helt sikkert gøres igen til næste år!

I dag kunne vi plukke tre forskellige æble-sorter og en pære-sort. Og min absolutte favorit er helt klart sorten med det fine navn – Sunrise! Sunrise-æbler er smukt gule og røde æbler med et perfekt sprødt og saftigt frugtkød, og smagen er let syrlig med en masse sødme.

Jeg fik taget en masse billeder, som jeg håber giver jer lyst til en tur i frugtplantagen med familien eller gode venner – det kan klart anbefales! De holder åbent de næste mange weekender – se mere her!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Et lille tip! Når æbler opbevares ved +2 grader stopper modningen, så de kan holde sig lækre og sprøde i lidt længere tid!

Glæder mig til at nyde de dejlige æbler de næste par dage, og måske kreere en eller to søde sager med æbler! Hold øje med bloggen 🙂

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 tanker om “Lørdagslykke – pluk selv æbler og pærer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *