Sommerens bedste iskaffe

//Indlægget er sponsoreret//
isakke-nespresso

frappe-opskrift

Om sommeren er min foretrukne kaffe en god iskaffe, det er nok nærmest en sommerlig afhængighed! Jeg laver gerne en helt simpel version med espresso (gerne Nespressos Kazaar), kondenseret mælk, isterninger og en sjat iskold mælk. Virkelig godt!

Lige i øjeblikket er min sædvanlige iskaffe dog skiftet ud med en luksus version – en iskaffe med vanije. Den er genial og måske den bedste iskaffe, jeg har smagt denne sommer. Den lækre iskaffe er lavet på god stærk kaffe, masser af isterninger, noget sødt, kold mælk og vaniljesukker. Jeg begyndte faktisk at lave den, da jeg fornylig fik fingrene i Nespressos nye Envivo Lungo, som er en ny favorit, når der skal serveres aromatisk og intens kaffe herhjemme. Jeg drikker den gerne nybrygget med en sjat varm, skummet mælk, men jeg bruger den også altid til min iskaffe deluxe, da kaffesmagen er dejlig intens og en Lungo er den perfekte størrelse til to serveringer af min sommerfavorit – den kolde vaniljelækre frappe.

Opskrift på iskaffe deluxe

Giver en to store iskaffe
1,5 – 2 dl sødmælk
4 tsk. kondenseret mælk (kan købes her)
1,5 tsk. vaniljesukker
25-30 isterninger
ca.1 dl stærk kaffe – gerne 1 Envivo Lungo

Sådan gør du

  • Lav en Envivo Lungo.
  • Kom isterninger, sødmælk, vaniljesukker og kondenseret mælk i en blender. Blend til du har en slush-ice-agtig masse. Fordel vaniljemassen i to store glas og hæld den varme kaffe over. Nyd straks din frapppe.

Envivo Lungo – god kaffe med power!

God kaffe er i min optik kaffe med fyldig smag, masser af aroma og den skal gerne være intens, jeg er ikke verdens største kaffedrikker, men jeg kan godt lide en god latte eller cappuccino, som jeg gerne laver på min Nespresso-maskine.  Og lige i øjeblikket er den nye Envivo Lungo en favorit (læs mere om Nespressos kaffe her)– den er fyldig og intens med noter af honningkage og karamel, og den ligger på intensitet 9 på Nespresso intensitetsskala, som går fra 4-12, og egner sig lige godt med og uden mælk – min kæreste drikker den gerne uden mælk, når kaffen skal være ekstra god til weekend-morgenmaden. Og så er størrelsen og intensiteten altså også perfekt, når der skal laves iskaffe til to.

Køb her… Du kan købe Nespresso-kapsler og heriblandt den nye Envivo Lungo i de fire Nespresso Boutiques i landet eller på Nespressos hjemmeside lige her!

iskaffe-frappe 2  Nespresso iskaffe

//Indeholder affiliate links//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *