MØDET med is-bilen + vind en masse is fra Hjem-Is

//Sponsoreret indlæg//

lakridsstang-hjem-is

Hver mandag hører vi Hjem-Is-bilen her på Bryggen, det er så hyggeligt, og det sker da også en gang imellem, at vi bliver fristet og løber ned for at købe iskolde fristelser til fryseren. I mandags var hele familien klar, da vi hørte den genkendelige lyd, og den blå bil fyldt med is rullede ind på vores vej.

Ísak har ikke fanget is-bil-konceptet endnu, eller det gjorde han så i mandags, da jeg skulle ned for at hente lækre is til det her blogindlæg. Hans første møde med Hjem-Is-bilen var en stor oplevelse for den lille bandit! Det bliver jo ikke meget større end at sidde i is-bilen og spise is, det var i hvert fald et kæmpe hit, og han græd da også i et kvarter efter, han blev taget ud af bilen,  det endte da også med, at jeg måtte give ham en ekstra is – det bliver spændende at se, hvordan det bliver næste mandag, når Hjem-Is-klokkerne ringer igen…

Her med is nr. 2 🙂

is-isak

En af mine absolutte favoritter fra Hjem-Is er Lakridsstang.hjem-is-lakridsstang

Sig tillykke til Hjem-Is og vind store præmier!

Hjem-Is fylder 40 år, og derfor har de lavet et fint fødselsdagssite, hvor du kan sende dem en personlig hilsen – gerne lidt sjov og kreativ! Det kan fx være en video, hvor der synges eller måske rappes en fødselsdagssang eller et billede med en sød fødselsdagstegning. Slip fantasien løs og upload din hilse herVinderen, der får flest stemmer, vinder et gavekort på 25.000 kr. til Bone’s, så der er lagt op til fest med ribs for venner og familie. Hver uge trækkes der desuden lod om en andenpræmie, som er et gavekort på 2.000 kr. til Hjem-Is. Vinderne annonceres på Hjem-IS’ facebookside og hjem-is.dk. Konkurrencen kører frem til 26. maj.

Du kan deltage her!

Her er vores bud på en hilsen til Hjem-Is:

Ísak skåler i is og siger hurrrrra og tillykke, kære Hjem-Is 🙂is-bil

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *