Fem køkkenmaskiner jeg kan anbefale

Har du en i familien, der er glad for køkkenmaskiner og elsker at lave mad, bage eller i det hele taget forkæle dem omkring sig med lækkerier fra køkkenet, så er de her julegaveidéer sikre hits! Jeg har dem allesammen stående herhjemme i mit køkken, som er proppet med alt for mange køkkenmaskiner, men jeg holder af dem alle og bruger dem faktisk også alle fra tid til anden, nogle bliver brugt flittigere end andre.

Fem julegaveidéer til madnørden

bjorn_teddy_zpsiwvianym

Røremaskinen Bjørn Teddy

Jeg har prøvet mange røremaskiner, men Bjørnen slår dem alle. Den er det ultimative køkkenudstyr til amatørbageren, der elsker at eksperimentere med lækre brød og dejlige kager. Den har virkelig god power, og så er den supernem at rengøre.

Teddy Bjørn kan købes her! 

Bamix stavblender

Bamix stavblender

Efter røremaskinen er stavblenderen fra Bamix på en klar anden plads over favoritter  på køkkenudstyr hylden. Den er næsten som en tryllestav i køkkenet, og faktisk gør den både min mikser, blender og foodprocessor overflødig, fordi den fine røde Bamix har alt det tilbehør, så jeg både kan piske og blende på ingen tid. SÅ tippet herfra – tjek en Bamix ud!

Bamix stavblender kan købes her!

Wilfa juicer

Wilfa juicer

Min juicer er en juicemaster fra Wilfa, og jeg kan helt sikkert anbefale den til dem, der gerne vil have fingre i en juicer til en ikke alt for dyr pris. Den er nem at arbejde med, og du får masser af saft ud af frugt og grøntsager.

Wilfa jucemaster kan købes her! 

kitcen-aid-foodprocessor

Kitchen Aid foodprocessor

Den bliver brugt til alt, der ikke kan køres igennem min Bamix, da den jo er meget større. Jeg laver fiskefrikadellefars, dadelkugler og river store mængder sprøde grøntsager i den. Den har gode kræfter, og er en sikker hjæper i mit køkken!

Kitchen Aid foodprocessor kan købes her!

wilfa_ismaskine_zps78f7ec42

Wilfa ismaskine med kompressor

Is lavet i en ismaskine smager bare bedre – konsistensen bliver nemlig helt rigtig! Jeg har en superfin ismaskine fra Wilfa, og jeg er fan. Det er simpelthen så nemt at lave lækker is med en god ismaskine. Ismaskinen har en automatisk kompressor, der fryser ingredienserne undervejs, mens den rører isen sammen – og det giver en lækker og cremet is, og så er maskinen supernem at rengøre! Og ok billig!

Wilfa ismaskine kan købes her!

//indlægget indeholder affiliate //

2 tanker om “Fem køkkenmaskiner jeg kan anbefale”

  1. Hvilke grønsager bruger du oftest i Kitchen Aid foodprocessoren? Kan den fx rive gulerødder, hakke peberfrugter mv. eller er Bamix bedre der? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *