Et juletræ af kanelsnegle - Cute CarbsCute Carbs

Et juletræ af kanelsnegle

22. december 2015 in ♥ Kager

Herhjemme kan vi altid spise kanelsnegle – de er især et hit, når de stadig er lidt lune. Og så må de gerne smage af dejlig kanelremonce! Jeg bruger altid denne opskrift på kanelsnegle! Hvis du også er pjattet med nybagte kanelsnegle, så er her en julet udgave af yndlings-sneglen. Jeg har bagt det lille spiselige juletræ i weekenden, og  det var et kæmpe hit – kanelsneglene bliver ekstra saftige, når de bliver bagt sammen. Mums! God fornøjelse, hvis du ellers har tid til lidt ekstra bagværk her i den travle juletid 🙂

Juletræ af kanelsnegle

Share This Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply A+K/VenterPaaVin 26. december 2015 at 22:02

  … Først skal træet vises, siden skal det spises!

  Uhm!

  -Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 • Leave a Reply

  Back to top