Er du fan af ”Den Store Bagedyst”?

waterfront-livmartine-kager Foto:Instagram, @livmartine

//Indlægget er sponsoreret//
Jeg mangler stadig et par julegaver, og jeg rejser på juleferie allerede på tirsdag, så lørdag skal der shoppes julegaver i Waterfront Shopping Center med hele familien. Selv om jeg stresser lidt ved tanken om et shoppingcenter i december og en vildbasse på halvandet, så er overlevelsesstrategien at vælge et af de bedste centre, hvor der er gode butikker, hvor jeg ved, jeg får de gaver, jeg mangler, og hvor Ísak og far kan lege, mens jeg shopper gaver, sikkert også til mig selv. Alle fortjener at give sig selv en julegave, ikk’?

Lige nu er bObles rykket ind i Waterfront med alle deres fantastiske tumlemøbler, som de har skabt et sjovt, lærerigt og legende univers med. Kender i hvert fald to, der skal hænge ud i bObles-land, mens mor shopper, smager og sludrer om kager med Liv og Pernille fra ”Den Store Bagedyst”. De kommer nemlig i Waterfront Shopping Center på lørdag 12/12 kl. 10-12. De skal pynte og server lækre smagsprøver på fine søde sager, så hvis du var fan af årets sæson af ”Den Store Bagedyst”, så er det da en god idé, at du kigger forbi til smagsprøver i Hellerup på lørdag. Hvis du ser mig med en kage i hånden, så sig endelig hej 🙂

Hvis du er mere til sojve og frække Pyrus, så skal du nok vente med at besøge Waterfront, han gæster nemlig centret d. 19. dec.  Se mere om, hvad der sker i Waterfront lige her! 

bobles

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *