Taadaaa!! Mød Oreo Peanut butter queen of the day... - Cute CarbsCute Carbs

Taadaaa!! Mød Oreo Peanut butter queen of the day…

30. november 2015 in ♥ Kager

//Indlægget er sponsoreret//
I bedste amerikanske stil fik jeg I fredags leveret denne billedskønne kage til min arbejdsplads, så der var lækker brownie til mine kageglade kolleger – gemte dog mine brune øjne til kæresten. Haha… Efter gode grin og masser af kagesnak, var konklusionen klar: Mmm de er gode! Altså de nye Oreo Peanut Butter – jeg forstår i hvert fald godt, at kombinationen af sprød chokoladekiks og peanut butter længe har været blandt favoritterne i USA, det er bare en megagod kombination. Sød og lidt saltet. Haps!!

Oreo Peanut Butter er en limited edition-variant, som kan købes i det fleste supermarkeder, og jeg har sagt ja til at lege med min yndlings-kiks i køkkenet – det bliver et blødt og knasende snack hack, I kan se resultatet på bloggen på onsdag. I kan også se frem til en rigtig sukkersød konkurrence, som vil være et hit, hvis altså du er fan af den sprøde chokoladekiks med peanut butter…

 photo oreo-peanutbutter-kage_zpsaek0d1wd.jpg

 photo oreo-peanutbutter_zpsr6efm28s.jpg

Share This Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply A+K/VenterPaaVinBlog 2. december 2015 at 10:50

    Ih, hvor er den fin – lækker dame og garanteeeeeeret lækker kage 😉

    – Anne
    http://Www.venterpaavin.blogspot.com

  • Leave a Reply

    Back to top