Mini banan cookies

 photo banan snack babymad_zpsxycstuej.jpgDe her små og sunde banan cookies er simpelthen så nemme at lave, og så er de et smagsgodt mellemmåltid hos de små og alle os, der er lidt snacksultne i løbet af dagen. Ísak var ikke imponeret første gang jeg bagte dem, men da han så de små banan cookies tidligere i dag, hapsede han hurtigt en, og efter nogle minutter kom han tilbage efter nummer to, så de er godkendt! Jeg synes også selv, de er ret godt, især vokenudgaven med chokolade.

Opskrift på banan cookies

10-12 banan cookies
Banan cookies
2 små bananer
45 g havregryn
Valgfrit!
1/4 tsk. vaniljekorn – brug evt vaniljetwister
20 g chokolade

Fremgangsmåde:

 • Skræl bananerne og mos dem.
 • Bland havregryn og moset banan. Vend chokoladen i bananmassen.
 • Form banankagerne med en teske.
 • Bag i 13 min ved 180 grader
 • Nyd de små banan cookies, når de er blevet helt kolde.

Vild med banan? Så bliver du nødt til at smage min banankage 🙂

 photo banan cookies chokolade_zps6ygpoh1y.jpg

12 tanker om “Mini banan cookies”

 1. Tilføjede ekstra grovvalsede havregryn og tranebær og gav dem noget længere for lidt skorpe, men mums hvor er de skønne 🙂 Bestemt ikke sidste gang, jeg laver dem!

 2. Pingback: Sunde havregrynscookies -

 3. Jeg er virkelig fan af din side miss! 🙂 har børneboller til hævning nu, og kom så til at se denne opskrift. Dem vil jeg lige prøve at bakse sammen med det samme ! Tror min 14 mdr gamle dreng vil elske dem!

 4. Hej, hvad skal chokoladen, siden man skal vende bananmosen i det? Skal det smeltes eller hakkes eller?

  Vh. Amanda

 5. Hej! Lækre kager til mig igang med livsstilsændring og som havde en stor lækkersult i søndags! Dog kom jeg mandler i også

 6. Har disse i ovnen nu, fik kommet dobbelt så mange havregryn i, og derfor tilføjede jeg et æg. Puttede derudover kakaonibs og valnødder i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *