Oreo-lagkage + vind et års forbrug af Oreo

 photo oreo_lagkage_zpsbcplqc69.jpg

Som lovet har jeg i anledning af Oreos kampagne #playwithoreo kreeret en Oreo-dessert.

Jeg har altid Oreo på lager herhjemme – de er perfekte, hvis lækkersulten melder sig, eller når der skal kreeres en lækker dessert. I weekenden lavede jeg denne Oreo-lagkage med sød Oreo-flødeskum og syrlig ribs – meget lækker kombination.

Opskrift på Oreo-lagkage

To gode chokolade lagkagebunde – bag dem selv, hvis du har tid, jeg havde lidt travlt, så det blev bagerens chokolade lagkagebunde, men en hjemmelavet bund er helt sikkert bedre.

Oreo-flødeskum
Knus 150 g Oreo. Pisk 2,5 dl flødeskum og vend de knuste Oreos i fløden.

Ribs-flødeskum
Opskrift på ribskompot: Kog 80 g ribs, 2 spsk. sukker og 3 spsk. vand til bærrene er bløde. Lad ribskompotten køle helt af. Pisk 1 dl flødeskum og vend den kolde ribskompot i fløden.

Sådan laver du Oreo-lagkagen
Start med en chokoladebund, smør ribs-flødeskum over bunden og dernæst Oreo-flødeskum, kom den sidste chokolade lakagebund på og overtræk Oreo-lagkagen med flødeskum, dæk siderne med knust Oreo. Og top med ekstra fløde og halve Oreos

Vind et årsforbrug af Oreo!

Er du ligeså vild med Oreo, som jeg er, så bliver du nødt til at deltage i denne konkurrence – du kan nemlig vinde et års forbrug af Oreo. Lækkert, ikk’? Hele 32 ruller Oreo. For at deltage skal du i kommentarfeltet fortælle mig, hvilken Oreo-kage du ville bage, eller hvilken Oreo-dessert du ville lave, hvis du vandt? Vinderen finder jeg d. 30. marts.

 photo oreo_lagkage_opskrift_zps6dg4m1oo.jpg

 

 

// Indlægget er sponsoreret //

235 tanker om “Oreo-lagkage + vind et års forbrug af Oreo”

 1. Hvis jeg vandt ville jeg nok give mig i kast med en oreo-cheesecake. Simpelthen fordi jeg elsker cheesecake og jeg eeelsker oreos. Tror kombination er super, men har aldrig smagt det.
  Dog kan jeg med ret stor sikkerhed sige at de 32 ruller langt fra ville holde et år herhjemme 🙂

 2. Jeg ville helt sikkert lave en Oreo-cheesecake! Jeg har netop anskaffet mig min allerførste springform (er næsten lige flyttet hjemmefra), og den skal jo tages i brug!

 3. Jeg ville endelig få bagt den lækre brownie med Oreo og Marshmallow som du tidligere også har lagt en opskrit op på bloggen omkring! Jeg ved ikke der er bare noget der får mig til at blive ved med at vende tilbage til den :122:

 4. Min kæreste er på hård diæt lige og hvis der er nogen jeg elsker at forkæle, så er det ham! Derfor har jeg lige anskaffet mig IMO (flydende plantefiber) som anvendes bl.a. proteinbarer og har allerede prøvet et par opskrifter af. Næste projekt må dog være at lave questbars med Oreos i. Så får han stadig smagen af lækre Oreos og følelsen af at spise usundt (selvom det egentlig ikke er) 😉

 5. Jeg vil lave chocolate chip oreo cookies. Altså hvor man laver en helt almindelig chocolate chip cookiedough, også “pakke” en hel oreo ind i dejen, så man får sig en lille overraskelse 🙂 Det har jeg nemlig altid godt ville lave, også er oreos jo også bare helt vildt lækkert generelt, haha 😉

 6. Hvis jeg vandt, ville jeg helt sikkert give mig i kast med din lækre brownie med oreo og marshmallows! Jeg forsøger at leve en sukkerfri tilværelse, men når jeg så skal have sukker, skal den bare have gas! Og der vender jeg altid tilbage til den brownie

 7. Mine drenge elsker Oreos og cupcakes, så hvis jeg vandt ville jeg helt sikkert bage Oreos cupcakes med hvid chokolade-frosting. De smager super godt.

 8. Jeg vil helt klart lave Oreo cheesecake angmass, hvis jeg får fat i et årsforbrug af Oreo!

 9. Jeg ville kreere en cheesecake til min 30års fødselsdag lige efter påske. Den ser skøn ud. Og heldigvis er der ikke ret lang tid til, så der er chance for at der er nogen tilbage, selv hvis min datter på 4, der elsker oreos, får fat i dem. Mums!

 10. Hvis jeg vandt ville jeg ihvertfald prøve denne opskrift 😉 ELSKER alt med Oreo. 😀

  Men ellers har jeg en kage med chokolade bund, Oreo creme og ganache som skal laves, og en meget berømt Oreo dessert med kiksene, fløde + creme fraise og choko mousse som altid er et hit herhjemme og som bliver serveret til enhver form af fest 😀

 11. Jeg ville lave en Oreo-is på en bund bestående af bagt marengs med knuste oreo og hasselnødder i ☺️

 12. Jeg ville kaste mig ud i min helt egen hjemmelavede flødeis med oreo. Jeg har netop investeret i en ismaskine og hvilken jomfru dåb det ville være! Det bedste fra 2 verdener 😉

 13. Hvis jeg vandt, ville jeg helt sikkert bage din oreo og skumfidus brownie! Den er en sikker vinder, og er blevet afprøvet med blandt andet blåbær, forskellige nødder og tranebær -selvfølgelig hver gang med en masse oreos i

 14. Favoritten i vores hus er helt klart din Oreo Cheescake 🙂 jeg kommer en dl hindbær puré i fylden, som jeg blander let i, således at kagen bliver marmoreret 🙂 Mums!

 15. Jeg tror, jeg ville lave en lækker oreo cheesecake med saltkaramel + din brownie med oreos og marshmallows! Der burde være nok til mange desserter og lækre snacks med 32 ruller 🙂

 16. Jeg ville uden tvivl vælge at lave din oreo lagkage. Den ser bare for lækker ud. Utvivlsomt en god kombination med oreo og ribs 🙂 Skal prøves uanset, gevinst eller ej 😉

 17. Jeg ville eksperimentere med en roulade af chokoladebund med en lakridsskum med knuste Oreos og drysset med peanuts… Mums, elsker den salt-søde-lakridsede smag!

 18. Jeg ville klart starte med at prøve opskriften her! Måske til min fødselsdag 13/4. Min store datter taler også meget om Oreo is, så det skal også prøves 🙂

 19. Min søde niece fylder 5 år den 10. april, og jeg leger med tanken om at lave en oreo islagkage til hende på nødde-oreo-karamelbund, oreo-is og en masse lækre oreos som pynt på toppen!

 20. Sikke en luksuspræmie! 😀
  Jeg ville starte med denne opskrift. Jeg er ikke så kendt i Oreo-universet, og den her lagkage ser meget enkel ud.
  Kan man mon bruge noget andet end ribs? De er ikke så udbredte i supermarkederne.. Måske hindbær?
  Krydser fingre for, jeg vinder. Så skal der gang i eksperimenteringen! 🙂

 21. Vi elsker pandekager og jeg har lige set en video på YouTube med Oreo pandekager, som jeg vildt gerne vil sætte på menuen herhjemme 🙂

 22. Jeg vil helt klart lave din ‘Oreo Cheesecake’ 🙂 Har lavet den et par gange efterhånden, og den er altså bare latterlig lækker.. Mums mums. Og så vil jeg helt sikkert også bare snacke en masse oreo’s med iskold mælk 😉

 23. Jeg ville bare oreo cupcakes med den lækreste oreo frosting.
  Oreo knust og så bare drysset oven på min is er den bedste og mest simple dessert.

 24. Jeg ville lave vanilje is på kondenseret mælk med oreos i. Jeg elsker at anvende kondenseret mælk og oreos gør alle desserter bedre. Ville også lave cheesecake men i cupcake størrelse for at udfordre mig selv lidt mere 🙂

 25. jeg ville bage de lækreste Oreo-cupcakes, med Oreo frosting. Har 3 drenge, og det er det bedste de ved. Sådan en portion med 20 Oreo cupcakes får meget hurtig ben at gå på

 26. En Cheesecake med Oreo bund. Mums den er god hver gang.
  Og oreo is er også på to do listen.

 27. Jeg lærte at spise Oreos for første gang i Australien for 8 år siden som isen Cookies & Cream, og er aldrig stoppet igen – så en islagkage for nostalgiens skyld, og fordi det bare er ren lykke!

 28. Jeg ville lave min oreo cheese cake, som hele min familie og svigerfamilie elsker. Den plejer at kunne samle alle om et bord! 🙂 <3

 29. Jeg har engang lavet en oreomilkshake som var helt fantastisk. Men jeg har også lidt af en forkærlighed for variationer af Oreo Cheesecakes, så det ville nok blive sådan en. Selvom jeg nu efter at have læst din opskrift har sindssygt meget lyst til oreoflødeskum.

 30. En cheesecake med oreobund – da jeg har hørt godt om denne! Men ville også bage en chokoladekage med frosting med kiks i både kage og frosting. Cheesecaken må dog prøves først – elsker cheesecake

 31. Hej
  Jeg er 10 år og elsker oreo og oreo is. Kunne nemt spise 32 ruller som oreo is.
  Hilsen Victor

 32. Jeg kender mange, der er vildt begejstrede for oreo til cheesecakes, så det ville jeg helt klart prøve! Og så også nogle cupcakes, da jeg aldrig har bagt en rigtig cupcake med rigtig frosting og det hele!

 33. Der er et par forskellige ting som jeg godt kunne tænke mig og afprøve med oreos.

  Banankage med oreo stykker i eller evt oreo/chokolade smelter på toppen.

  Flødeboller med oreo skum – mums det tror jeg er lækkert 🙂

  Påskeæg – marcipan med knuste oreos i rullet omkring et stykke lakrids eller nougat og overtrumfer med chokolade.

  Tak for en skøn og sød konkurrence:-)

 34. Uden tvivl oreo cheesecake! Både din her fra bloggen og så ville jeg eksperimentere med flere andre slags. Og så måske nogle oreo-cupcakes – jeg mener, man kan aldrig få nok, vel?

 35. Jeg har altid gerne villet kreere en sød og lækker oreo cheesecake! Specielt fordi flere af mine familie elsker oreo og cheesecake – findes der så bedre kombi at servere?

 36. Har netop lavet den vildeste kage, hvor Oreo indgik – et kæmpe hit til fødselsdagen.
  Bestod af 3 hjemmelavede chokoladebunde lagt i lag på følgende vis: Lagkagebund, nutella, friske jordbær i tern, lagkagebund, flødeskum med knust oreo (ikke for småt knust), friske jordbær i tern og lagkagebund. Toppen får et tyndt lag med nutelle, de friske jordbær lægges igen på toppen – og så pyntes siderne med et tyndt lag flødeskum, der til sidst får et lag af de knust Oreo.
  Siger det bare – frisk og lækker lagkage for store og små 🙂

 37. Jeg vil vælge en oreo cheesecake! Jeg elsker cheesecake så cheesecake med oreo kan kun gøre den bedre 🙂

 38. Tæller flødeboller som kage? Jeg vil nemlig gerne lave en flødebolle med selve kiksen som bund, hvor skummet skal være baseret på cremefyldet. Mums!

  Hvis ikke, vil jeg gerne lave en bagt cheesecake med både Oreobund og -fyld

 39. Hej. Jeg kunne finde på flere ting: Panna Cotta med Oreoknas, chokoladekage med Oreos, eller is? Det kunne være lækkert!

 40. jeg synes en hjemmelavet is af 1 ds. kondenseret mælk, 1/2 lfløde, 1 vaniljestang, 2 poser af Dr. Oetkers nye marcipan til is og en rulle let knuste oreo bliver helt fantastisk lækkert.

 41. Uhmm.. tror jeg vil lave en lækker omgang hjemmelavet vanilje-flødeis med små hvide-chocolate-chip/oreo-cookie-dough kugler i <3 En kombination jeg lidt for længe har tænkt på uden at få gjort noget ved det 🙂

 42. Jeg vil bage en verdensklasse brownie med hakkede Oreos i – og måske lidt mindre sukker i selve dejen. MUMS!

 43. Jeg vil klart prøve at bage oreo-lime cheesecake. Jeg har efterhånden bagt oreo cupcakes en del gange og de er også virkelig lækre, men en cheesecake med både oreo og lime tror jeg vil komplimentere hinanden virkelig fantastisk godt 🙂 Elsker oreo!!

 44. Wow, et års forbrug af Oreos 😀

  Jeg ville bage en brownie med hakket Oreos. Og en cheesecake… og alt muligt andet godt… og bare spise nogle med et glas mælk til 🙂

 45. Jeg vil bage en lækker brownie med oreo og karamel. Dertil vil jeg servere friske DANSKE jordbær og en dejlig hjemmelavet softice. MUMS

 46. Jeg ville helt klart bage din brownie med oreo og marshmallows, og bagefter en cheesecake med karamel (da jeg aldrig har lavet cheesecake før

 47. Vi elsker oreos herhjemme og har flere gange planlagt at bage cookies med oreos. Desværre forsvinder de forbaskede oreos før vi når at få dem blandet i dejen. Med 32 ruller burde det lykkedes.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 48. Jeg ville prøve med ice cream stuffed oreo, eller en oreo milkshake.. Måske oreo cheesecake?
  Det var da svært at beslutte sig!
  Men med et årsforbrug kan man vel afprøve dem alle :smiley:

 49. Jeg ville lave oreo truffle påskeæg med chokoladeovertræk og magisk pynt. Den perfekte lille gave at give væk i påsken. Overraskende frem for det klassiske marcipanæg… 🙂

 50. Jeg er ret vild med ideen om en oreo cheesecake med creme af flødeost og hvid chokolade og så en syrlig lemon curd på toppen. Pyntes med de fine kiks selvfølgelig.

 51. Jeg ville klart bare en lækker cheesecake med Oreos eller dine brownies med marshmallows og Oreos!!!

 52. Jeg har lige bage oreo cupcakes med oreofrosting til mine gæster der er søside som mig. jeg bager altid rigeligt så min søde nabo også kan smage.

 53. Jeg ville helt sikkert lave den lækre oreo cheesecake, som også kan findes herinde på bloggen. Den er jeg kæmpe fan af, da den bare smager fantastisk!

 54. Hvis jeg vandt ville jeg klart lave en oreo-cheesecake eller oreo-cupcakes! Elsker oreo og elsker cheesecake og cupcakes med noget lækker frosting!

 55. UHA! Jeg ville gentage succesen og lave min hjemmelavet Oreo-chokoladeislagkage :yum: Min veninde og jeg kom til at spise det hele, før nogen andre kunne smage, men med 32 ruller ville vi nok kunne råde bod på det 😉

  Og så ville jeg endelig gå i gang med at eksperimentere – for det er ikke alt for godt for økonomien som fattig studerende, sådan at skulle købe oreoes hele tiden 🙂

 56. Jeg ville bage den altid skønne oreo-cheesecake, måske med en lille variation. Og så tror jeg, jeg ville eksperimentere med en opskrift på min helt egen dessert med oreo i 🙂

 57. Jeg ville lave en oreo-cheesecake, hvor jeg vil inddrage nogle lækre bær og evt. chokolademousse :-))))))

 58. Jeg ville bage den altid skønne oreo-cheesecake, måske med en lille variation. Jeg tror også, jeg ville prøve at eksperimentere lidt med en opskrift på min helt egen dessert med oreo i 🙂

 59. Jeg holder helt klart på en brownie med oreos. Intet gør mig bedre tilpas end en heftig omgang chokolade!!

 60. Jeg vil lave din helt fantastiske oreo-mango cheesecake. Min søster har før lavet den, men med appelsin, men jeg vil prøve at lave den med mango, da jeg ELSKER oreos, cheesecake og mango = det må være den bedste kombination i verden 😀

 61. Min dejlige kæreste er ude og rejse i 4 måneder og han ELSKER oreos! Jeg savner ham sindssygt meget, og jeg har i lang tid gået og tænkt på at lave en oreo kage til ham når han kommer hjem, som denne her: https://m.youtube.com/watch?v=hNTsidPjynA
  Det ville da være den fedeste og sjoveste velkommen-hjem-gave at kunne give ham et års forbrug af hans elskede småkager, sammen med denne kage, hvis jeg vandt! Jeg krydser fingre!

 62. Helt klart en oreo cheesecake! 😀 oreo er generelt bare en fantastisk bund til cheesecakes og islagkager !

 63. Ville lave de lækreste Red Velvet Oreo trøfler – helt uimodståelige, og lækre til kaffen!

 64. Jeg ville forsøge mig med din oreo brownie og så lave en oreo og vanilieis til! Muuums det kunne være lækkert! 😀

 65. Jeg har en utrolig sød tand, men jeg er endnu mere afhængig af chokolade! Alt af slagsen.. og det er farligt ! 🙂
  Hvis jeg vandt, ville jeg nok bevæge mig ud i en svampet snasket chokolade/oreo brownie, hvortil jeg ville servere den med hjemmelavet vanilje is (lavet med et twist af bær, citron saft og knuste oreoes) for at fremme det sure med alt det søde – & dermed løfte min dessert! Nam nam 🙂

 66. Vi ville lave en bakke oreo muffins med oreo frosting ovenpå og knuste oreos på toppen! Vi elsker oreos 😉

 67. Tror det kunne være rigtig lækkert selv at lave en vanilje is fra bnden, putte mørke og hvide chokolade stykker og knuste oreoes i! Hvis det skulle være ekstra oreo agtigt kunn man også knuse nogle oreoes til støv og tilsætte det samtidigt 🙂 På toppen skal der selvfølgelig drysses knuste oreoes!

  Ellers kunne jeg godt tænke mig at prøve dén lagkage der!

 68. Da jeg gik på efterskole sidste år, gik der næppe en dag uden at vi spiste Oreos. De blev spist på kreativt vis – nogle med syltetøj andre dyppet i kakao, Oreois og ej at forglemme på-hænder-stående. Det er læænge siden at jeg har fået Oreos, men din Brownie med Oreo ser noget så lækker ud, og skal bestemt afprøves!

 69. Jeg er den største oreo-fan og bliver ofte mobbet af min mand med at når først rullen er åbnet stopper jeg ikke før den er tom

 70. Min søde kæreste fylder år om ikke så længe og har ønsket sig en oreo-cheesecake i fødselsdagsgave, fordi hun synes den er for dyr, og at hun derfor ikke fortjener både gave og kage. Jeg synes dog hun fortjener begge dele, så uanset om jeg vinder eller ej, så får hun både gave og kage – det ville dog alligevel være lækkert at vinde, så der kunne blive plads til en større gave

 71. Har set en opskrift på muffins med en hel Oreo i bunden, som jeg virkelig gerne vil prøve! Jeg ville selvfølgelig lave en frosting med Oreo til at komme ovenpå, kan slet ikke få nok af Oreo!

 72. Jeg er den største oreo-fan og bliver ofte mobbet af min mand med at når først rullen er åbnet stopper jeg ikke før den er tom

 73. Jeg ville begive mig ud i at bage og lave alverdens ting med Oreo; Cheesecake, Lagkage, chokoladekage, muffins, trifli, cookies, milkshake, desserter og is :yum: . Vil prøve det hele 🙂

 74. Hvad ville man IKKE bage med Oreos?! Men skulle jeg vælge, så kunne jeg virkelig godt tænke mig at afprøve den famøse Oreo-cheesecake, som efterhånden har fået stjernestatus i blogland. Den ser alt for lækker ud! :satisfied:

 75. Jeg ville helt klart bage brownie, med Oreo og skumfiduser, det er en sikker vinder herhjemme!
  Ellers, ville jeg bage Oreo-cupcakes, da jeg simpelthen synes, at de er for lækre!

 76. Jeg ville helt bestemt lave hvid oreo brownie eller oreo cheesecake, da de begge bare er SUPER lækkre… Men helt ærligt hvad er ikke lækkert med oreo 😉

 77. Selvom det virkelig er simpelt og også lidt snyde-agtigt smager det altså bare skønt: Knuste oreos blandet med (god) vanilieis. Mmmm…

 78. Jeg tilslutter mig hurtigt OREO-fanklubben her. Mums! Skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg invitere min lillebror på OREO milkshakes, som han har introduceret mig for – til stor glæde! 😀

 79. Cookies med Oreos og en lækker, blød oreo-brownie ville jeg starte med at lave! Og ellers ville jeg købe en lækker vaniljeis og drysse knuste oreos over – uhmm, siger jeg bare! :heart_eyes:

 80. Fed konkurrence! Jeg ville helt klart lave oreocupcakes – hvis jeg vandt, især fordi jeg både elsker oreo og cupcakes

 81. Mums jeg kunne godt tænke mig at lave Brownie med Oreo og marshmallows – ser super lækkert ud. Jeg har fødselsdag på mandag så måske det skulle være min fødselsdags kage hvis jeg vinder 😉

 82. Jeg ville helt klart bage nogle Oreo-cupcakes, som jeg også før har bagt. Der får man Oreo for alle pengene. Der er en helt Oreo i bunden, Oreos i dejen, og knust Oreo drysset på toppen af en lækker creme cheese frosting. 😛

 83. Denne lagkage lyder virkelig lækker så den ville jeg klart prøve at kaste mig over. Og ellers vil jeg tilslutte mig cheesecaken!

 84. Jeg ville helt sikkert bage brownien med oreo og marshmallows. Sidst jeg bagte den var den et kæmpe hit, så det skulle helt sikkert være den lækre kage igen! 🙂

 85. Jeg ville lave en cheesecake, hvor jeg piskede vanilje fyldet fra oreo’sne sammen med flødeosten ELLER en lagkage, hvor jeg piskede vaniljefyldet sammen med fløde og hindbær 🙂

 86. Jeg ville helt sikkert bevæge mig ud i noget utraditionelt. Jeg ville prøve at lave en pizza med oreo (dessertpizza) Der skal være oreo på, og en god blanding af skumfiduser, flødeskum/smørost og karamel 🙂

 87. Cupcakes med oreo! Jeg er helt vild med cupcakes og har stadig ikke (!!!) fået afprøvet opskriften. :sweat_smile:

 88. Jeg ville bage brownie med oreo og marshmellow. Jeg har bagt den flere gange nu, og det er altid en succes! Alle er vilde med den.

 89. Seriøst et år forbrug af Oreo!!! Okay den må jeg bare vinde!!
  Bage.. Ej så skal de jo deles med andre – kan man ikke nøjes med at bare en almindelig kage og gemme en oreo i og den der finder den er den heldige ? 😉

 90. Ville helt sikkert prøve at lave den lækre oreo-lagkage du har lavet. Er du gal den ser god ud!! Også ville jeg også lave oreo is! Også ville jeg ellers spise de sidste med et kæmpe glas mælk til Uhmm..

 91. Jeg ville helt sikkert lave A-piece-of heaven oreo cheesecake med lime og hvid chokolade. <3

 92. Gud, hvor lækkert. Jeg elsker Oreos!
  Jeg vil lave Oreos-is. To favoritter i én kan umuligt ende galt. 🙂

 93. Vil prøve at lave lagkagen på denne side og ellers lækre chocolate chip cookies med oreo i, mums 😀

 94. Jeg vil helt sikkert igang med en vanille parfait med knuste oreo..det smager så lækkert. Og resten skal dyppes i koldt mælk..mumssss

 95. Det må blive oreo cupcakes. Dem har jeg endnu til gode at smage 🙂 din kage ser nu heller ikke helt tosset ud, så den får nok også et forsøg, hvis jeg vinder 😉

 96. Den Oreolagkage du har lavet ser vanvittig lækker ud. Den vil jeg helt sikkert forsøge at lave

 97. Jeg ville lave en hjemmelavet Oreois med en hel masse brækkede oreokiks pisket sammen med en dejlig luftig vanilleis – mmm, bliver lækkersulten ved tanken!

 98. Oreo cronuts med creamcheese fyld, chokolade glace og massere af oreos på toppen ville være det absolut mest dekatende og lækre jeg ville kunne finde på at lave med oreos

 99. Helt klart din oreo-brownie med skumfiduser! Ellers er Cecilias oreo-cheesecake med lime også altid en sikker vinder i mit køkken 🙂

 100. Jeg ville lave mine oreo-cupcakes! Man skiller oreoen ad, den ene halvdel, den hvor cremen sidder på lægger man i bunden af muffinsformene, så dej og bag. Den resterende del knuser man og blander i en vaniljefrosting. Det er så godt!

 101. Oreobrownie med marshmallows 😀 Den har jeg lavet før og den var virkelig god!

  Meeeen, 32 ruller oreos til et helt års?? Det er vist ikke helt et års forbrug 😉 😀

 102. Helt sikkert en oreo-cheesecake eg har luret på længe men aldrig fået taget mig sammen til at lave 🙂

 103. jeg ka ikke huske om det var her eller et andet sted jeg for nyrligt så Oreo Rocky Road chokolade stykker, me det så i hvert fald lækkert ud og det skal jeg prøve

 104. Måske en form for oreo no-bake cheesecake, hvor kiksene er i bunden. Måske pyntet med syrlige frugter/bær 🙂
  Eller en form for marengs?
  Uhh, eller trifli! Eller koldskål!

 105. Jeg ville lave mine yndlingskugler med Oreos.
  Man blender bare hele Oreos med creme og det hele. Blander med noget flødeost og stiller i køleskab. Laver nogle kugler og overtrækker dem med hvid chokolade. Og så masser af pynt !

 106. Jeg vil lave en hvid chokolademousse og knuse nogle oreos. Derefter laver jeg glas med lagvis af mousse, oreo, mousse og endelig pynter jeg med en hel Oreo. Mums

 107. Cheesecake. Og brownies. Og cookies. Og drysset over is. Og milkshake. Og til chokolademousse. Og. Og. Og..!

 108. Det første der lige falder mig ind er at jeg vil lave banan/oreo milkshake jeg elsker den.
  Men ellers ville jeg nok bage min oreo/skyr Cheesecake jeg er PJATTET med Oreos så det her er en give away lige for mig MUMS :smiley:

 109. Årh jeg ville helt sikkert lave en oreo-cheesecake. Det bliver bare ikke bedre.
  Man skal da være meget mådeholden hvis 32 ruller kan holde et helt år. Man kan jo ikke holde op med at spise dem, når man har åbnet en rulle 🙂

 110. Jeg ville prøve mig frem med nogle oreo-popcorn. Det lyder så langt ude, at jeg bliver nødt til at prøve det af :))

 111. Oreo-cheesecake! Cheesecake smager mega godt, oreos smager mega godt. Det må være som at tage en bid af himlen

 112. Jeg ville klart lave denne lækre lagkage og selvfølgelig oreo-cheesecaken som ser forfærdeligt lækker ud. Jeg tror dog også jeg vil gemme nogen som jeg vil nyde med et dejligt glas mælk :-))))

 113. Jeg bliver nødt til, at bage den brownie med Oreo og marshallows. Den ser simpelthen for lækker ud!

 114. Der er to ting, som jeg savner helt vildt fra dengang jeg var i USA. Den ene er Oreo milk shake (det smager fantastisk!). Den anden er oreo islagkage med mandelbund og oreois oven på – pyntet med friske jordbær. Det er himmelsk 😉

 115. Jeg ville give mig i kast med cakepops og så kunne jeg også godt tænke mig at prøve din mangocheesecake med oreobund!

 116. Jeg ville bage Oreo muffins! Og egentlig er jeg ret ligeglad med selve kagen, kunne spise oreo cream cheese frosting resten af mit liv 😀

 117. Pingback: Link Love #5 ♥ • ROCKPAPERDRESSES

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *