Crème brûlée doughnut, ja tak! - Cute CarbsCute Carbs

Crème brûlée doughnut, ja tak!

24. november 2014 in ♥ Søde spots

 photo doughnut_3_zpsabaaf180.jpg

Hvis du er så heldig, at du snart skal et smut til min yndlingsby New York, så skal du have et lille tip med – et sødt af slagsen selvfølgelig. Jeg har været der to gange, og jeg er forelsket i byen, maden, butikkerne, atmosfæren, i Central Park og i deres doughnuts! Man kan vel heller ikke være andet, når man har sat tænderne i en nærmest magisk crème brûlée doughnut, vel? Ja, du læste rigtigt en doughnut fyldt med lækker crème brûlée  og glaseret med knasende sukker. Jeg drømmer stadig om den! Min søster spiste en kanelsnegl doughnut og min kæreste spiste en Valrhona doughnut – og de var også superlækre! Se her, hvor du finder Doughnut Plant!

 photo doughnut_zps733a204e.jpg

asos.com

 

Share This Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lene 24. november 2014 at 18:33

  Hvis du kommer forbi Jægersborg gade kan du besøge donuts i nr 5. De er gode…..

  • Reply Frk. Cute Carbs 24. november 2014 at 19:08

   Ja, I know… Har dem stadig til gode, men skal helt klart meget snart forbi Jægersborggade 🙂

  Leave a Reply

  Back to top