Sommersødhed – cremet abrikos-is!

 photo abrikos_is_nem_opskrift_zps574069d8.jpgIs og sommer går hånd i hånd, så jeg er gået i totalt is-mode efter jeg endelig har hilst en ismaskine velkommen i mit køkken. Frisklavet is på en varm sommerdag, det er det bedste. I går blev det til en omgang abrikos-is, der havde den fineste sommerfarve.

Opskrift på abrikos-is

350 g kondenseret mælk (kan købes her)
1 dl fløde
1 dl mælk
Korn fra en vaniljestang
250 g friske abrikoser

Sådan laver du abrikos-is

  • Rør kondenseret mælk, fløde, mælk og vaniljekorn sammen og kom massen i ismaskinen. Lad isen køre i 20 minutter, mens du klargør abrikoserne
  • Skyl abrikoserne, fjern skrællen og stenen og skær abrikoserne i mindre stykker. Blend abrikoserne, så du får en fin masse. Tilsæt de blendede abrikoser i ismassen, når den har kørt i 20 minutter. Lad isen køre i yderligere 20 minutter eller længere, hvis du ønsker en hårdere is.

 photo abrikos_is_opskrift_zps34cf44b2.jpg

Ismaskinen
Jeg har fået en superfin ismaskine til test fra Wilfa, og jeg er fan. Har faktisk lavet mere is på en uge, end jeg gjorde hele sidste år – det er simpelthen så nemt at lave lækker is med en god ismaskine. Ismaskinen har en automatisk kompressor, der fryser ingredienserne undervejs, mens den rører isen sammen – og det giver en lækker og cremet is, og så er maskinen supernem at rengøre!

Ismaskinen er på tilbud lige her til 1899 kr.

 photo wilfa_ismaskine_zps78f7ec42.jpg

// Sponsoreret indlæg med affliate links //

2 tanker om “Sommersødhed – cremet abrikos-is!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *