Twix-cookies a la Cute Carbs

 photo twix_chokoladecookies_zpsbd271619.jpg

Da jeg i august var i New York købte min søster en mega-cookie med twix, og vi havde ret høje forventninger til den, men desværre blev vi ikke lige frem begejstrede, for den smagte virkelig af ingenting. Men til gengæld fik den sat gang i en masse bageidéer til bloggen, og takket være den dårlige twix-cookie i New York, har jeg nu kreeret en rigtig lækker twix-cookie med masser af smag og lækre twix-stykker.

Opskrift på twix-cookies

125 g blødt smør
80 g rørsukker
60 g farin
1 æg
2 tsk. vaniljesukker
2 spsk. kakao
1 knivspids salt
1 tsk. natron
130 g hvedemel
200 g twix

 photo twix_cookies_zps07c228dc.jpg

Sådan bager du twix-cookies

 • Rør smør, sukker og brun farin godt sammen
 • Rør ægget i dejen
 • Rør vaniljesukker, natron, salt, kakao og hvedemel i dejen
 • Vend groft hakket twix i dejen
 • Fordel dejen i 12 stykker – jeg plejer at bruge en kugleske til is til at forme mine cookies, så får de en fin størrelse
 • Bag ved 225 grader i 8-10 minutter

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager. Du kan også finde mig på instagram @frk_cutecarbs

 photo chokolade_cookies_twix_zpsec86e7ca.jpg

19 tanker om “Twix-cookies a la Cute Carbs”

 1. Hejsa,

  Er det meningen at disse skal blive sprøde? Mine er blevet seje at tygge i. Jeg har en søn som er laktoseintollerannt, så har i stedet brugt margarine – det er vel ikke det som gør hele forskellen? ☺️

 2. God sen aften!

  Jeg sad og var lækkersulten, så fandt din helt fantastiske blog.
  Dejligt at se så gode æstetiske billeder af dit bagværk.

  Jeg må virkelig sætte min datter i gang med at prøve at bage som du.
  Hun forsøger sig med lidt af hvert, men også æstetisk.

  Hvis du får tid kan du se forbi :http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Hvornår startede du din blog op?
  Har du gode råd til hvordan min datter for alvor får gang i sin blog?
  Kunne du have lyst til at være gæsteblogger på Marias blog?
  De bedste hilsner fra en mor:-)
  Tina

  1. Tak for de fine ord, Tina 🙂 Gode billeder og stort engagement er vejen frem, en blog bliver først god, når man ikke kan lade være 🙂 Held og lykke til din datter!

 3. Jeg prøvede at lave disse i går og tænker, at det vil være en kæmpe gevinst at tilsætte rigtig chokolade i stedet for kakaopulver – ofte bliver smagen noget bedre – det er hvert fald efterhånden en erfaring jeg har gjort mig. Men twix´en bliver rigtig lækker.

 4. Pingback: Looklab.dk - Danica Chloe Love by linking » Danica Chloe

 5. Pingback: Love by linking

 6. Pingback: De der cookies, der gik helt galt! | FAG AND FAB

 7. Øv øv øv..! 🙁 Jeg lavede disse cookies i weekenden og de smagte af ingenting.
  Jeg ved ikke hvad der er gået galt. Har fulgt opskriften til punkt og prikke.
  Jeg har ellers haft stor succes med mange af dine andre opskrifter.

   1. Jeg havde husket salt. Jeg forsøgte to gange at lave dem, men anden gang blev også dårlig 🙁 Jeg håber har mere succes med dine andre cookien opskrifter 🙂

 8. Mine cookies smager DEJLIGT, tak for en lækker opskrift! Men jeg spekulerer på, hvordan du har fået lavet dine så elegante… Mine ligner helt ærligt kokasser 😉

 9. Jeg havde lavet dine cookies og brownie med karamel til min kærestes arbejde. Mine cookies fik lidt sjove former, så beholdte dem hjemme. Senere da vi havde besøg af to tvillinger på 7 år, blev de lystigt spist. Super lækre opskrifter 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *