Ny Svansø-konkurrence: Jam BAKE-event!

 photo svansoe_2_zps7d5c33f7.jpg

Så skal der igen dystes i køkkenet, Svansø har nemlig inviteret Bloggers Delights madbloggere til at deltage i deres Jam BAKE-event 2013. Så der skal altså kreeres kager/desserter med Svansø syltetøj og andre af deres produkter.

Jeg har fået tilsendt en goodiebag med skønne produkter, og jeg har faktisk allerede været i køkkenet, hvor jeg har lavet en kage, som var et stort hit herhjemme – I kan se den på bloggen d. 9. september. Og det er også der, du lige som sidste gang, jeg deltog i Svansø Cook-off, kan stemme på min kage på facebook, så jeg forhåbentlig vinder konkurrencen, det kunne være superfedt. Men der er heldigvis ikke kun lækkerier til mig, du kan nemlig også vinde en goodiebag, så du også kan lege og lave lækkerier i køkkenet. Du vinder de ting, der er vist på billederne. Konkurrencen kommer på bloggen, når Svansø Jam BAKE-event begynder d. 9. september.

//Sponsoreret indlæg//

 photo svansoe_1_zps09c2f098.jpg

3 tanker om “Ny Svansø-konkurrence: Jam BAKE-event!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *