Hvad er der i den gode sandwich? - Cute CarbsCute Carbs

Hvad er der i den gode sandwich?

3. september 2013 in ♥ Brød

 photo hatting_2_zpsc99cc759.jpgFor et par uger siden fik jeg en sjov opgave, som egentlig ligger lidt udenfor mit sukkersøde univers, men jeg kastede mig ud i udfordringen, som var at komme med en opskrift til en lækker sandwich lavet med Hattings nye sandwichbrød. Altså… Hvad er der i en god sandwich?

Idéen med “Hatting Naturligvis” er, at man kan komme kedelige og lunkne madpakker til livs, for de nye sandwichboller fungerer lidt som et køleelement, man skal bare tage brødet ud af fryseren, tviste det og lægge fyld i, mens brødet stadig er frossent, og så er madpakken stadig kølig ved frokosttid.

Min opgave var fyldet til en lækker sandwich efter min smag, og det blev to forskellige varianter en kold og en varm sandwich.

Den kolde sandwich:
Hjemmelavet Hummus
Seranoskinke
Tomat
Babyspinat
Brie
Agurk

Sådan gør du:
Begynd med at smøre bunden og toppen med et godt lag hummus – helst hjemmelavet! Læg så nogle spinatblade efterfulgt af nogle tynde skiver agurk og tomat på bunden af sandwichen. Afslut med en skive brieost og to skiver serranoskinke.
 photo hatting_11_zpsd2afa35f.jpgDen varme sandwich:
Hjemmelavet Pesto
Avocado
Tomat
Agurk
Frisk mozarella

Sådan gør du:
Begynd med at smøre bunden og toppen med et godt lag pesto – helst hjemmelavet! Læg så nogle skiver avocado og tomat og til sidst nogle skiver frisk mozarella. Grill/toast sandwichen i nogle minutter, til den er sprød.

Brødet findes i to varianter et med chili og et med sesam.

Hvad putter du i din sandwich?

//Sponsoreret indlæg//

 photo hatting_varm_zps772a6c95.jpg

Share This Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sofie 3. september 2013 at 23:06

  Ååååh, jeg er sandwich ELSKER, og jeg er en sucker for alt med avocado. Det er næsten et must. Mozzarella, parmaskinke og agurk ligeså. Mums. Kunne godt lige spise en lige nu 😉

  Tak for inspo! <3

 • Reply Mette K. Frederiksen 4. september 2013 at 20:40

  Og brødet bliver ikke slattent og kedeligt selvom det har været frosset og ikke bliver varmet?

  – Mette

  • Reply Cute Carbs 4. september 2013 at 23:02

   Nej, det er noget af det er faktisk overraskende friskt.

 • Reply Charlotte 4. september 2013 at 23:23

  Iiih altså, nu når det nu absolut skal være et sponsoreret indlæg, ville jeg ønske, at du kommenterede mere på hvordan brødet så faktisk er, og om du kunne finde på at købe det selv for egne penge? Ellers er sponsorerede indlæg altså lidt tamme, synes jeg desværre 🙁

 • Reply Lisbeth 26. marts 2014 at 16:33

  Sikke en god ide! De der produktudviklere er da også nogle innovative folk 🙂 De færdige sandwiches ser super lækre ud, det er nogle fine ideer du har til indhold.. Og er vild med ideen om at sandwichen holder sig selv kold, er træt af at en ellers læller sandwich kan blive kedelig efter et par timer i tasken..!

 • Leave a Reply

  Back to top