Jeg juicer den fra morgenstunden

 photo juice_zps0f1c69a1.jpg

Endelig har jeg fået en juicer, den har jeg længe savnet i mit køkken, men nu er den landet, og jeg har kastet mig ud i at lave lækre juicer. I morges består min morgenmad af den fineste juice med æbler fra Lilleø, brombær fra Fælleden og økologisk ingefær – farven er lige så smuk, som smagen er skøn – I kan se et billede på Instagram @frk_cutecarbs

Min juicer er en juicemaster fra Wilfa – jeg har fået den i gave fra dem, og jeg kan helt sikkert anbefale den til dem, der gerne vil have fingre i en juicer til en ikke alt for dyr pris. Den er nem at arbejde med, og får masser af saft ud af frugt og grøntsager.  Du kan købe juiceren her!

Den juice, der er på billedet, består af gulerødder, mango, ingefær, appelsin og lime – en virkelig lækker og vitaminrig kombination.

Laver I også hjemmelavet juice – har I nogle skønne kombinationer, I vil dele ud af? Og hvilken juicer har I?

Indlægget indeholder affliate links!

 photo juicer_wilfa_zps314afe38.jpg

2 tanker om “Jeg juicer den fra morgenstunden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *