Smoothie med mango og mynte - Cute CarbsCute Carbs

Smoothie med mango og mynte

11. maj 2013 in ♥ Drikke

 photo mango_smoothie_zps4475339a.jpg
En frisk smoothie er virkelig en dejlig start på dagen, men den er også lækker, når lækkersulten melder sig på skæve tidpunkter. Jeg er mest til smoothies baseret på frugt, men er også meget glad for ingefær og mynte som ingredienser, der lige kan spice smoothien lidt op.

I går fik jeg denne friske mango/mynte smoothie til morgenmad, og den lagde en god bund for en meget lang arbejdsdag, som sluttede til et brag af en teen-fest i Forum, hvor One Direction var på scenen, hvilket betyder, at lyden af 9000 piger, der skriger stadig summer i mine ører, så jeg glæder mig til en stille dag i dag:)

Det skal du bruge:
En frisk mango
En halv banan
Saft fra en halv citron
10-15 friske mynteblade
8-10 isterninger

Blend til du får en cremet og lækker smoothie!

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.
 photo mango_smoothie_1_zps65b4b335.jpg

Share This Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marie 11. maj 2013 at 13:17

  Haha, jeg var der da drengene var i Boxen. Og der var 12.000 inkl. mig selv der skreg af lungers fulde kraft – men de er jo også fantastiske :))
  Skal SÅ meget prøve den her smoothie, er vild med når du kommer med smoothieopskrifter, de er supergode!

  • Reply cutecarbs 12. maj 2013 at 13:01

   Ja, de er meget seje 🙂 Dejligt, du e rglad for mine smoothieopskrifter:)

 • Reply Luise / Sesam, Sesam 12. maj 2013 at 23:18

  Det ser godt ud! Jeg blev helt forelsket i mangosmoothies, da jeg var i Caribien i vinterferien. Måske må jeg vække de gode minder og kaste mig ud i at lave en selv, nu hvor sommeren forhåbentlig snart kommer (:

  • Reply cutecarbs 13. maj 2013 at 15:28

   Elsker mangosmoothies – og er helt sikker på, at de er ekstra lækre i Caribien 😉

  Leave a Reply

  Back to top