Tre timer i chokoladehimlen

Frysetørret havtorn, solbær, jordbær, brombær og hindbær. Perfekt tempereret chokolade. Glimmer, lakrids i alle former, marcipan, nougat og lækre olier.  Og jeg kunne blive ved og ved, for der var virkelig dækket op med de lækreste råvarer, da jeg i sidste uge var så heldig at være med til en lækker chokolade-workshop hos Anthon Berg. Det hele foregik i A XOCO i Kødbyen sammen med chokolatier Jesper Rahbek og seks andre søde madbloggere.

Formålet med workshoppen var, at vi bloggere hver især skulle komme med et bud på, hvordan et nyt stykke hvid chokolade kan se ud, når Anthon Berg relancere deres klassiske ”Guldæske” til næste år. Og der blev leget, smagt og kreeret fine konfektstykker. På billedet kan I se mit bud, som bestod af:

Lakridsmarcipan (marcipan med lakridspulver og salmiakpulver), toppet med en frisk havtorntrøffel (hvid chokolade, frysetørret havtorn og fløde), som så blev overtrukket med mørk chokolade og derefter hvid chokolade. Og til sidst toppet med et drys af lakridsgranulat og frysetørret havtorn.

Det bliver spændende at se, hvorden det nye hvide stykke i ”Guldæsken” bliver – måske kommer det til at have et lille strejf af Cute Carbs ✿

 photo _smaa_is_zps14e103f3.jpg

2 tanker om “Tre timer i chokoladehimlen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *