Sprøde rugbrødscroutoner og Quooker-optur!

Har fået superlækker og let frokost i dag – helt perfekt til det skønne vejr.Så dejligt! Jeg har for første gang lavet hjemmelavede rugbrødscroutoner, og det er absolut ikke sidste gang, det smager jo så lækkert til en god salat! I dag bestod salaten af pasta, som jeg efter jeg har fået en QUOOKER, kan koge på få minutter – optur! Og i salaten var der også sukkerærter, agurk, peberfrugt, cherrytomater, bredbladet persille, feta og en skøn oliedressing med olivenolie, soya, frisk revet ingefær, limesaft, peber og sesam. Salaten blev toppet med sprøde rugbrødscroutoner, som I får opskriften på lige her:

 photo rugbroedscrutoner_1_zpsa53cf4ef.jpg
Rugbrødscroutoner
3 skiver rugbrød
Lidt frisk timian
Lidt frisk oregano
Olivenolie
Havsalt

 photo salat_crutoner_zps6848fd5d.jpg

Sådan gør du:

  • Skær skorpen af brødet
  • Skær brødet i små tern
  • Rist rugbrødet ved jævn varme på panden med olivenolie
  • Drys efter et par minutter frisk oregano, timian og havsalt over rugbrødscroutonerne
  • Lad de sprøde rugbrødscroutoner køle af på et stykke køkkenrulle

Tip! Spis rugbrødscroutonerne til en lækker salat samme dag, som de er lavet, når de stadig er sprøde og lækre

 photo salat_2_zps36720d13.jpg

Pasta på ingen tid

Efter jeg har fået Quookeren er det, som jeg jo har nævnt, blevet væsentlig hurtigere at koge pasta, for med kogende vand lige ved hånden, er det hele nærmest meget nemmere! Dette er det sidste indlæg, hvor jeg viser, hvilke vildt fede fordele, der er med en Quooker – en køkken accessorie, som jeg ikke troede jeg manglede, men hold nu op, man bliver jo vildt afhængig af det kogende vand, som i løbet af få sekunder, kan lave en kop kaffe, te eller skolde et syltetøjsglas, et kniv eller et skærebræt. Elsker den!

//Sponsoreret indlæg// photo rugbroedscrutoner_zpscf526fcd.gif

 

1 tanke om “Sprøde rugbrødscroutoner og Quooker-optur!”

  1. Hej Tora! Jeg synes, at du skulle tjekke en ny isbutik ud, der ligger på Oluftsvej i København – lige ved siden af trianglen! Det er et nyt koncept med frisklavede italienske ispinde med diverse drys – det er så lækkert, og der er mange forskellige varianter! Tjek deres facebookside ud: Hviids is

    Og btw virkelig fed blog – loooove it ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *