Hurtig og nem ingefærdrik - Cute CarbsCute Carbs

Hurtig og nem ingefærdrik

3. april 2013 in ♥ Drikke

 photo te_quooker_zps0f47a72e.jpg

Vi er helt sikkert mange, der har brug for at give immunforsvaret et ordentlig boost efter den kolde og alt for laaaange vinter, det har jeg i hvert fald! Derfor lavede jeg i går aftes en skøn og meget frisk varm ingefærdrik! Supersimpel at lave, især efter jeg har fået en Quooker, som jeg jo også har skrevet om tidligere på bloggen.

Hvis du kan lide ingefær, så bliver du helt sikkert fan af denne dejlige drik.

Til ingefærdrikken/teen skal du bruge:
5 centimeter skrællet ingefær i skiver
1 økologisk lime
1,5 tsk honning

Sådan gør du:
Kom alle tre ingredienser i et krus eller et højt termoglas og tilsæt kogende vand. Lad ingefærdrikken hvile i 7-10 minutter. Si den inden du sætter dig med en god tv-serie eller bog og nyder din hjemmelavede ingefærdrik.

 photo te_quooker1_zps4de7737d.jpg

Når nu jeg er i gang med de varme drikke og min kærlighed/afhængighed til Quookeren, så synes jeg, I skal se denne video, hvor indehaveren af Perchs Tearoom, også deler ud af sin begejstring for Quookeren og giver lidt te-tips.

//Sponsoreret indlæg //

[youtube 263jz4Z9_ns 980 550]

Share This Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Victoria 3. april 2013 at 19:36

  Yummmm
  http://victoriapeace.blogspot.com.es/

 • Reply Sarah 4. april 2013 at 10:54

  Den ser super lækker ud. Jeg tænker bare, at man let kunne bytte rundt og dermed blive skoldet?? Jeg er ellers fan, men synes det er mange penge at bruge, hvis man ikke bliver glad, men du synes det er det hele værd??

  • Reply cutecarbs 4. april 2013 at 16:24

   Jeg er meget glad for min – og den er børnesikret og gæstesikret, for man skal trykke med et tryk på 2,5 kg og dreje samtidig. Vandet er så iltet, at du ikke skolder dig, hvis du kommer til at køre hånden ind under det kogende vand. Den er ret dyr, jeg er enig, men jeg er meget glad for min.

 • Reply sanja 12. april 2013 at 21:39

  Mums, den drik ser lækker ud, og så er jeg en smule misundelig på Quookeren, den skal jeg da lige vise min kæreste

  🙂

  • Reply cutecarbs 13. april 2013 at 23:19

   Smager dejligt – og er supernem at lave 🙂 Ja, Quookeren er et hit – også hos kæresten herhjemme, der især bruger den til en hurtig kop kaffe 🙂

 • Reply A.C. Perchs 10. maj 2013 at 11:02

  Kære Cute Carbs

  Til theer som dem, vi sælger og serverer hos Perch’s Tehandel og i Perch’s Tea Room har De helt ret i, at den ’kogende vandhane’ er genial. Særligt når vi tilbereder de sorte theer, opnår vi de bedste resultater med helt frisk kogende vand. Ved flere af de grønne og hvide theer er den optimale vandtemperatur ved tilberedelse af theen dog nede omkring de 80 grader. De kan læse mere om de optimale vandtemperaturer og trækketider for den enkelte the via vores gratis Tea Timer App.

  Vi byder blandt andet på flere skønne ingefærtheer, der måske kunne være noget for Dem?

  Venlig hilsen
  Perchs

 • Leave a Reply

  Back to top