Fredagsglimt – kaffesnak og bryggetips!

 photo wilfa_kaffemaskine_zps490a0b0d.jpg

Jeg har været til et skønt kaffe-event i dag, hvor der selvfølgelig blev drukket dejlig kaffe, men også spist lækker kage. Det var Wilfa, der lancerede en ny og ret fed kaffebrygger, som inviterede til kaffesnak på The Coffee Collective på Frederiksberg – og sikke en perfekt location til et kaffeevent. Virkelig fedt sted! Ud over en masse snak om den nye Svart Presisjon kaffebrygger, som faktisk laver meget lækker kaffe, så var en af indehaverne af The Coffee Collective – Klaus Thomsen, World Barista Champion – inviteret til kaffesnak. Han havde mange gode tips og tricks til perfekt kaffebrygning. Her får I fem af dem!

✪ Brug en vægt, når du brygger kaffe! Mængden af kaffe er helt afgørende for resultatet – tommelfingerreglen er: 65 g kaffe til en liter vand.

✪ Køb en flaske vand til at brygge kaffen med, så får du den bedste kaffe – kalkindholdet i vandet fra hanen neutraliserer nemlig mange af de smags- og aromabærende organiske syrer i kaffen.

✪ Kværn din egen kaffe – så bevarer du aromaen og får den bedste kaffe.

✪ Bryggetemperaturen skal ligge mellem 92-95 grader! Lavere temperatur giver tung og sur kaffe.

✪ Kaffe smager bedst, lige når det er brygget – bryg kun den mængde, du skal drikke.

Er du til sort kaffe eller foretrækker du en kaffedrik med mælk?

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så er du altid opdateret på de søde sager.

 photo coffee_zps56afb673.jpg

4 tanker om “Fredagsglimt – kaffesnak og bryggetips!”

    1. Nej, desværre.. Men den smagte SÅ lækkert 🙂 Jeg håber, jeg snart kan dele en opskrift på bloggen på en kage, der minder om den.

  1. Kagen ligner de såkaldte Blondies – Gordon Ramsay har en vildt lækker opskrift på dem, men vil selvfølgelig glæde mig til din 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *