✪ Brownie-cookies ✪

 photo brownie_cookie_3_zps6264ac7b.jpg

Jeg kan mærke, at foråret er på vej, så jeg er begyndt at vågne meget tidligt om morgenen, og det betyder bl.a., at der er tid til at bage, inden jeg skal på arbejde – det skal lige siges, at det ikke sker hver dag, men jeg var lidt overskudsagtig i morges. Det blev til en omgang Brownie-cookies – som smager ret lækkert med et glas kold mælk.

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så er du altid opdateret på de søde sager.

 photo brownie_cookie_4_zps8c0a8c1e.jpg

Opskrift på Brownie-cookies:
200 g mørk chokolade
2 dl mel
2 dl sukker
3 æg
80 g smør
¼ tsk salt
¼ tsk bagepulver
Korn fra en vaniljestang
80 g hvid chokolade
65 g saltede macadamianødder
 photo brownie_cookie_2_zpsd6861cea.jpg

 photo brownie_cookie_zps03831514.jpg

Sådan gør du:
✪ Smelt den mørke chokolade og smør over vandbad – når chokolademassen er helt smeltet og glat, skal den tages af varmen og køles ned
✪ Pisk sukker og vaniljekorn i chokolademassen og tilsæt et æg ad gangen – pisk hvert æg ind i massen
✪Vend nu mel, bagepulver og salt i dejen og bland det godt sammen – dejen skal være ret tyk
✪ Vend til sidst macadamianødder og grofthakket hvid chokolade i dejen
✪ Stil dejen i køleskabet i en halv time
✪ Brug en spiseske til at forme mellemstore ”klatter” af dej på en bageplade. Bag kagerne ved 200 grader i ca. 10 minutter

Tip: Kagerne smager bedst, når de bliver opbevaret på køl.
 photo brownie_cookie_1_zpsb43a78f0.jpg

13 tanker om “✪ Brownie-cookies ✪”

  1. Ret seje sugerør – hvor er de købt? og ikke mindst det fine glas?
    Tak for en inspirerende blog 😉

  2. Kæmpe stor ros til din skønne blog. Fik den anbefalet af en veninde der sagde det var den bedste madblog i Danmark og jeg er bestemt ikke uenig. Jeg skal helt sikkert prøve de her næste gang jeg skal bage. 🙂

  3. De lyder SÅ gode. For nogle uger siden synes jeg at jeg fandt den optimale cookie-opskrift med tranebær, men jeg mangler stadigvæk en med chokolade. Måske jeg skal prøve og se hvis det kan være denne her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *