Fredagsglimt – forårsfornemmelse og blomster

#tgif Thank God It’s Friday  – kender I følelsen? Jeg elsker fredage – god stemning på arbejdet, hygge derhjemme og udsigt til en dejlig weekend! Fremover vil jeg hver fredag dele lidt fredagsstemning med jer her på bloggen.

Lige nu nyder jeg en lille mangoshake (en frisk mango, 2 spsk vaniljeis, ½ dl mælk, 4 frosne jordbær og et drys vanilje) Smagen af forår og sommer – glæder mig simpelthen så meget til foråret kommer, men mens jeg venter nøjes jeg med smukke kirsebærgrene og fine påskeliljer, så er der i hvert fald forår i stuen.

Ha’ en dejlig weekend! Husk, I kan finde mig på Instagram på #frk_cutecarbs

 photo fredagsstemning-mangoshakeogblomster_zps066f9c3f.jpg

2 tanker om “Fredagsglimt – forårsfornemmelse og blomster”

  1. ÅH gud! Tak fordi du lige løste “TGIF” mysteriet 😀 Har aldrig fattet hvad det betød, og var for doven til at google det!

    Saved my day….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *