Julefrokost og mandelgavetip #2

I dag er store julefrokost dag på arbejdet, og det betyder desværre, at der ikke har været tid til særlig meget leg i køkkenet, men I skal ikke snydes for et juleindlæg! En lille anbefaling og et tip til mandelgaven.

Jeg har fået lækker chokolade fra Konnerup & Co., og jeg er især vil med den hvide variant med et twist af lemon – den smager himmelsk, og vil med garanti glæde en hvid-choko-elsker.

Jeg nåede ikke morgenmaden i morges, fordi der gik lidt for meget tid med at finde det helt rigtige outfit, men jeg nåede lige at snuppe en kapsel hasselnød-kaffe fra Nespresso med på farten! Jeg er vild med den, så hvis du ikke allerede kender den, så vil jeg klart anbefale den!

Photobucket

10 tanker om “Julefrokost og mandelgavetip #2”

  1. Det her er på ingen måde mad relateret, men er den jakke ikke fra Zara? 😀
    Er blevet meget forelsket i den jakke, men er lidt usikker på om det et godt købt. Så ville lige hører, om du synes, den kan bruges som vinterjakke eller er det mere en efterårsjakke? og er kvaliteten fin nok? 😀

    1. Ja, den er fra Zara – er vildt glad for den, men den er ikke super varm, men kan godt bruges til vinteren, hvis du har en varm strik indenunder 🙂 Kvaliteten er ok – men nok ikke meget bedre end en H&M-jakke.. Kh Tóra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *