♥ friskpresset appelsinjuice

Jeg er desværre rigtig forkølet, men forhåbentlig går det snart den rigtige vej, så jeg er klar til at nyde de 13 grader, som næste uge bl.a. byder på. Glæder mig så meget til forår, sol på altanen, kølige smoothies og fine blomster.

Photobucket
Når jeg er syg, går jeg altid amok i min yndlingsdrik: Frisk presset appelsinjuice! Appelsiner er proppet med C-vitaminer, så det kan ikke gøre min forkølelse værre…Og så er der vist også noget med, at appelsin modvirker rynker og fremmer hudens elasticitet – ja tak!

Hvad er din yndlingsdrik?

Photobucket

Hvis du også er vild med appelsin i kager, så tjek disse blåbærmuffins med appelsin topping.

3 tanker om “♥ friskpresset appelsinjuice”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *