Sådan laver du nuttede marcipanblomster - Cute CarbsCute Carbs

Sådan laver du nuttede marcipanblomster

28. februar 2012 in ♥ Alt det andet... / Uncategorized

Jeg har her på det sidste øvet mig i at lave små marcipanblomster, tænker det er meget godt, hvis jeg står og mangler pynt til en lille kage. Og når nu jeg næsten altid har marcipan i køleskabet, er marcipanblomster blevet det nye hit herhjemme.

marcipanblomst
Sådan gør du:

 • Tag et stykke marcipan og rul en meget tynd rulle
 • Skær rullen i små stykker og tril små kugler
 • Pres de små marcipankugler flade. Brug evt. en frysepose, så de ikke klistrer fast.
 • Saml de tre blade og sæt en fin sukkerkugle i midten, så har du en lille marcipanblomst

Til dem her har jeg brugt skovbærmarcipan, fordi det har en fin farve. Man kan også bare bruge frugtfarve til at farve marcipanen med. De er supernemme at lave, og jeg synes egentlig, de er ret nuttede.

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.
marcipanblomst

Share This Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Clara 28. februar 2012 at 21:55

  Hej Christina!
  Jeg er helt vild med din blog og ikke mindst pga dine vildt flotte billeder!!
  Dine billeder er virkelig fine og gennemførte, derfor er jeg blevet ret interreseret i hvilket kamera og evt. linse du bruger?? 😉

  Knus Clara..

 • Reply Clara 28. februar 2012 at 21:56

  Hej Tora!!
  Jeg ved ikke hvorfor jeg lige fik skrevet Christina, haahhah!!
  Det må du undskylde 😉

 • Reply cutecarbs 29. februar 2012 at 10:46

  Hej Clara
  Tak- er glad for, at du kan lide min blog og billederne, jeg elsker at tage billeder, så det betyder meget med den ros, tak 🙂
  Jeg bruger EOS 400D med 18-55 mm og 75-200 mm og så bruger jeg også min iPhone.
  Kh Tóra

 • Reply Junpei 18. marts 2012 at 21:09

  Hej Christina!Jeg er helt vild med din blog og ikke mindst pga dine vildt fttole billeder!!Dine billeder er virkelig fine og gennemff8rte, derfor er jeg blevet ret interreseret i hvilket kamera og evt. linse du bruger?? Knus Clara..

 • Leave a Reply

  Back to top